Scudo Sports

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

Scudo
Bisikletler birbirinden güzel, keyifli sürüşler olsun herkese.
Cube kullanıcısı olarak kısa bir dipnot geçmek istedim. Cube'un kadroları (yol) diğer kadrolara göre biraz daha küçüktür. Bu sebeple Cube alacaklar kadro cetveline mutlaka baksınlar.

@The 69 Eyes

@emir yakup bulut (link) den aldim ustadim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@Kadir KARADEMİR
Temizledikten sonra balkonda ip'ede asıyor musunuz hocam? :D

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Arkadaşlar merhaba,
Bisikletle 10 ayda 4000km'yi devirdik şükür hiçbir sorun yok.Gidon bandını,stok lastikleri yeniledim ve üzerindeki stok gelen aksium elite jantları bir üst versiyonla yani vision trimax35 ile yükselttim.Bakımları,temizliğii Atölye 25.4'de yaptırıyorum.
Herkese kazasız belasız sürüşler ;););)

Dosyalar

• 1U3A236_.jpg
    1U3A236_.jpg
    683,7 KB · Okunma: 105
@-Skynet-Yok genelde odasında trainerde takılı duruyor [emoji3]
24e5ad775f5726612ccc3d3edea98232.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisikleti kullanıyor musunuz ??

@Kadir KARADEMİR merhaba. Ben de endurance kadro ariyorum bir suredir. Sizce suanki kura göre de olsa alınır mı bu bisiklet yurtdışından?

@Sahingxo alacağınız bisikletin linkini atarsanız yorum yapabilirim. Fiyatlar çok yükseldi.

@Sahingxo
Bisiklet çok güzel. Alınır. Tâbi fiyatı da önemli. İndirimli bir yer mi buldunuz?

(link)
@Sahingxo
Bisiklet çok güzel. Alınır. Tâbi fiyatı da önemli. İndirimli bir yer mi buldunuz?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Sahingxo
12.500tl ye 2018 modelini buldum gtc pro(sıfır) siyah-mavi olan. Birkaç ay daha bekleyeceğim sanırım. Disk fren ile v-fren arasında çok fark olur mu performans açısından acaba?
Kış gelince fiyatların düşeceğini umuyorum :)
@Kadir KARADEMİR

@Sahingxo Disk fren ile v-fren arasındaki farkı bilmiyorum. Hiç disk fren kullanmadım :) Ama yeni bisikletlerin çoğu disk frene geçti. İmkanım olursa ileride bende disk frenli bir bisiklet alacağım. İnşallah fiyatlar düşer. ( Döviz kurundan dolayı pek olası gözükmüyor)

• Beğen
@Sahingxo Ağırlık farkı olucaktır, parçası daha pahalı ve yolda sıkıntı çıkarsa problem. Kumpas fren en iyisi, hafif, sorunsuz ve yolda bırakmaz. Tek sıkıntı yağmurlu hava :) Eğer 4 mevsim ve yağmurda çok sık kullancam diyorsan disk fren en iyisi. Kumpas frenli kullanıyorum disk freni hiç aramadım fakat ne zaman yağmura yakalansam o zaman disk olsaydı iyi derim. Kışın kullanmak için ayrı alü kadrolu disk frenli yol bisikleti almayı planlıyorum. Yağışlı havalar dışında karbonumu kullanmaya devam :)

Kesinlikle disk fren.yeni aldığım bisan rc 9800 bisikletin frenleri v fren .hiç ama hiç memnun değilim.

• Beğen
@ERCEYLAN ayarlarında bir sıkıntı olmasın. Fren pabuçları ne marka acaba.

• Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
Kesinlikle disk fren.yeni aldığım bisan rc 9800 bisikletin frenleri v fren .hiç ama hiç memnun değilim.

Nasıl yani memnun değilsin :) Biz aşırı memnunuz, kaliteli set ve pabuç diskleri aratmaz yagmur dışında.. trainspotting 35 arkadaşımızın dediği gibi ayarlar kontrol edilmeli, hangi set ve hangi sti kullanılıyor? Alü bisikletimdeki stiler sora ve fren kolu tektro mesela, performans yerlerde, manyak gibi esniyor sıkınca.. Karbon bisikletimdeki ultegra set, hiç esnemeden ve az güçle disk performansı veriyor.

• Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
bisikletçime görede normal.hatta iyi dedi.ama benim carraro mtb disk fren .onuda kullanıyorum.disk frene alışan birisine v fren yetersiz geliyor.alışmaya bağlı.disk fren hemen anında kitliyor veya durduruyor. ama bu süre 9800 de uzun sürüyor.2-3 kere düşme tehlikesi atlattım.

V fren candır. Ultegra da çift pivot olduğu için diskten farkı yok. Gereksiz ağır , gereksiz maliyet ve gereksiz sorun dan başka. bişey değil yol bisikleti için.

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: rodya ve Burak B.
Merhaba arkadaşlar.Hocam bisikletini satmayı düşünüyor.attain gtc race 16 model.100 km civarı kullanılmış düzenli bakımları yapılmış bir makine.Fiyat konusunda benim bilgim yok siz ne düşünüyorsunuz?
163A0976-91CE-44FB-A47A-A4B8FCFAB205.jpeg163A0976-91CE-44FB-A47A-A4B8FCFAB205.jpeg

Geri