Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

@Hikmetbyz

Onlar satın alırsa vergi iadesi alamazlar. Vergi iadesi için turist olarak gidilmesi gerekir. Yani yerleşim izni olmaması gerekir.

Scudo
@hamlet2006 kafam karıştı biraz ancak şu an F/P ürünü...

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@volkan ismail hocam bedava yaa full ultegra vergi ve kargo olmasa 4 bin tl bile değil

@Hikmetbyz

Vergi ve kargosuz 4700 TL eder. Para birimine dikkat.

sterlin miş hocam o zmn doğrudur ben euro zannettim ama o ek fiyatlar olsa bile iyi

@volkan ismail

Şu da alınası:

(link)

Sıradan Çinko Pil kusura bakmayın konuyu dağıttım biraz.

@The 69 Eyes

Hocam benim boyum 184 cm, iç bacak boyu 86 cm. 58 kadro Cube 'm var. Memnunum. Sele, pedal vs ayarları kendinize göre yaptınız mı rahat edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
@ahlaksızArkadaslar site alusveris para birimini usd yapmaniza izin veriyor. Usd olarak 906 usd. 68 usd kargo. 6 usd hosgeldin indirimi veriyorlar. Toplam 968.10 usd oluyor. Kredi kartinizin usd ile odeme opsiyonu varsa daha iyi olur. Odeme zamani usd olarak odersiniz. + gumruk vergisi var

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
@Motorola

Look pedallarım vardı. Onları taktım.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Sıradan Çinko Pil@Sıradan Çinko Pil bana pedal oneriniz var mi? Kanima girdiniz bende verdim siparis 58 kadro :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@Motorola

Hayırlı olsun. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir alışveriş olacaktır. Ben ayakkabı ve pedal olarak şunları aldım. İkisini alınca pedal bedavaya geliyor. (link)

@Sıradan Çinko PilAyakkabi olcusunu nasil belirlediniz?

@Motorola

Spor ayakkabıda 44 kullanıyorum. 44.5 sipariş verdim. 1 numara büyük alsanız bence tam olur.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Güle güle kullan renkleri çok hoş

@Motorola Hocam dün 5 adet stok vardı 4'e düşmüş bende takipteyim :) 1-2 gün içinde netleştirip sipariş geçebilirim.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Okaancet
@The 69 Eyes benim boyumda 1.85 iç bacak 88 bende cube attain sl 58 kadro kullanıyorum kadro geometrisi aynı ben rahat ettim bu boyda sanada tavsiye edebilirim

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
Geri