Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube bisiklet hakkında öneriler ve satış noktaları

serdar gültekin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.240
Arkadaşlar ben internette araştırdım ama Cube'lerin satış fiyatlarını bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
BİSİKLET CUBE 20 KID-200--------315,00 EUR
BİSİKLET CUBE 26 AIM------------500,00 EUR
BİSİKLET CUBE 26 ANALOG DİSK------650,00 EUR
BİSİKLET CUBE 26 ACID--------- 880,00 EUR
BİSİKLET CUBE 28 TRAVEL--------770,00 EUR
BİSİKLET CUBE 28 PELOTON------1.250,00 EUR
BİSİKLET CUBE 28 LTD CLS COMP.-------500,00 EUR

Şu anda Türkiye'de satışa sunulan bütün CUBE'lerin fiyatı üstteki listede var.

Selamlar,

Asli Bisiklet, Cube'un Türkiye ithalatcisi ve dagiticisi. Onlarin internet sayfasindan bayilerine bakabilir, Cube satan yerlerin listesine ulasabilirsiniz.

Kadro olarak satılıyolarmı peki ??

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Sanırım henüz çok fazla modeli gelmemiş. Ama fiyatları hakkında fikir sahibi oldum.

Sadece birkaç modelden sayılı sayıda gelmiş.Bir aya kadar 2. partinin gelmesi bekleniyormuş.

Ben yol bisikletlerinden "streamer" modelini beğenmiştim ama onun fiyatına ulaşamadım. Peloton modeli 2584 TL. sanırım streamer da yakın bir fiyattır çünkü resimlerden gördüğüm kadarıyla donanım olarak birbirine yakın bisikletler.

bence vardır sonuçda cube almanyada üretiliyor rahatlıkla fransadada olacağını düşünüyorum

Selam Serif Sentürk ,

Fransada Cube var , istersen buraya bir bak

www.twolambs.com

Bu adressde var : Two Lambs S.A.R.L.
96/108 Avenue René Cassin
73 290 La Motte Servolex
FON 0033 479 608 915
FAX 0033 479 707 263

Selamlar Hakii :D :D :D

bu bahsettifiniz yerlerde hep toplanmis mi satilir ,
acid bos kadro isteyen bir tanidigim var da...

Cube kadro çeşitleri Aslı bisikletten bulunabilir mi?Sadece kadro satıyorlar mı bilgisi olan?

Merhaba arkadaşlar, aşağıda resmini gördüğünüz bisikleti online satın almak istiyorum ancak daha önce aynı marka ya da Türkiye'de distribütörlüğü olmayan bir markanın bisikletini satın alan oldu mu?

Satın aldığımda bir sorunla karşılaşırsam kiminle muhatap olacağım vb. konularda bilgi sahibi olmak istiyorum. Bunun yanında bisiklet hakkında görüşleriniz, eleştirileriniz ve önerileriniz de önemli. Bisiklet konusunda fazla bir deneyimim olmadığı için yardımlarınızı bekliyorum.

http://b1108.hizliresim.com/11/8/13/8216.jpg

http://www.speed-max.de/radfahren/bikes/AMS_comp_black.jpg

Bu tip belli kalite üzeri bisikletlerin çok sorun yaratayacağını düşünüyorum...
Kaçkar bisiklette bir kaç cube görmüştüm eminim başka büyük mağazalarda da vardır..
Forumda yorumlarını okuduğunuz pek çok mağaza sattığı üründen sonra müşteriyi ortada bırakmıyor.. Yani satın alacağınız yer de karşılaşabileceğiniz ufak sorunları çözer.. Onların çözemediği zaten fabrikaya gönderilir diye biliyorum..

Ama dediğim gibi bu tip kaliteli bisiklette sorun yaşamazsınız,
Ben Merida'nın başlangıç modeli ile 100+ kiloda kaldırım,arnavut kaldırımı, bozuk yol ve toprakta sorun yaşamadan 3.5 ay 450 km geçirdim... Ne lastikte balans ihtiyacı var ne fren/vites ayar ihtiyacı... Yağ gibi akıyor hala...
Deore slx'li bir scott kullanma şansım oldu..1.5 sene 1500km yapmıştı ve hala ilk günkü performansında olduğunu söylüyordu sahibi, disk balataları hariç :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Katkınız için teşekkür ederim. Başka fikir belirtmek isteyen varsa her türlü görüşe açığım.

Geri