Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Cls Pro

Tepki
1
Bisiklet
Cube
Merhaba,
İlk mesajımı yeni bisikletim için atıyorum. Uzun araştırmalar ve karşılaştırmalar sonucu CUBE' da karar kıldım. Forumu incelediğimde çok fazla tercih edilen bir bisiklet olmadığını gördüm. Düşüncelerinizi bekliyorum.

http://j1304.hizliresim.com/18/l/m6q7g.jpg

Özellikler:
Alu Lite Trekking Cross
Suntour NEX
FSA No. 10 semi-integrated
Easton EA30, 25.4mm
Easton EA30 Riser
CUBE Performance Grips
Shimano Acera RD-M390 9-Speed
Shimano Acera FD-M390 Top Swing, 34.9mm
Shimano Acera SL-M390 Rapidfire-Plus, 9-Speed
Shimano 395 hydr. Disc Brake (160/160)
Shimano FC-M371 48x36x26T., 175mm, Shimano BB-UN26, Chainguard
Shimano CS-HG20 11-34T., 9-Speed
KMC X9 Double Durability
Schürmann Yak19 Disc
Schwalbe 20-622
Shimano HB-RM35
Shimano FH-RM35
Schwalbe Smart Sam Active 44x622
Schwalbe Impac AV17
Cross Alloy
Selle Royal Viper
Easton EA30 31.6mm
Scape Varioclose 34.9mm
13,5 kg

• Beğen
Tepkiler: GencerGümüşay
Scudo
Hayırlı olsun cube Almanlarin en iyi markalarından biridir benim de cube analog bisikletim var resimleri forumda var kadrosunu seviyorum cube iyi kadrolar yapiyor sadece Türkiye de desteği iyi degil ne yazık yoksa bilinen bir marka içiniz rahat olsun

Cube pahalı olduğu için fazla tercih edilmiyo sanırsam.Hayırlı Olsun Bol Pedallamalar. :)

Hayırlı olusun kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle . Forumda Cube ile ilgili hatrı sayılır derecede bisiklet mevcut iyi marka, bol pedallar.

Bende bir cube ci olarak iyi bir tercih yapmissiniz güle gule kullanin cube biraz pahali bir marka oldugundan cok tutulmuyor ama guzel bisikletler yapiyolar...

https://www.bisikletforum.com/a/img13/8505/cubeh.jpg
BU BENİM CUBEM AMA İNCE TEKER TAKTIM O DA KONULARDA VAR CUBE YE İNCE TEKER TAKILIRSA BAŞLIĞINDA

https://www.bisikletforum.com/a/img547/6043/dsc0782si.jpg
İNCE TEKERLİ HALİ

Teşekkürler güzel dilekleriniz için.

@CEVDETBİLGE

Güzel durmuş ince lastikler. Mazgallarda ve çukurlarda sıkıntı oluyormu? Ve performansı nasıl değişti bisiletin?

Güle güle kullanın bizde iki arkadaş cube aldık benim yol bisikleti ve çokta memnun kaldım pişman olmazsınız inşallah kazasız belasız sürmeniz dileğiyle:in:

ŞU AN İÇİN SIKINTI YOK SONUÇTA 26 İNCH fakat performansta artış oldu çok daha rahat gidiyorum

Kırmızı siyah gerçekten güzel durmuş, bende kırmızı siyah istedim ama malesef uygun kadrolu bulamadım.

Bence sizinki güzel daha farklı fotoları olursa daha iyi görebiliriz kara şimşeği

Çok güzel bir bisiklet anacak şahsi fikrim 700X38 lastiklet yakışmamış ama işlevselliği konusunda katılıyorum sana. Ayrıca lastikler marathon plus mı?

lastikler marathon plus şu anda memnunum

Şu anda elimin altında CUBE'nin 2013 kataloğu var.Ben aslında Trekking bisikletleri takip ederim.Hepsi birbirinden değerlidir.Güle güle severek kullanmanızı dilerim.Kıymetini biliniz lütfen.

güzel ve sade bir bisiklet güle güle kullanın... :) önemli olan sizin sevmeniz bol pedallar...

Birkaç foto daha eklerseniz bisikleti daha iyi tanırız bir cube hastası olarak gözlerim şenlendi hayırlı olsun birkaç foto daha :D

bisiklet güzel ve marka kaliteli bravo iyi bir secim yapmissiniz. bende bir tercübeli cube sürücüsü olarak tebrik ediyorum. bilmek istediginiz konular varsa bana danisa bilirsiniz... önerilerde buluna bilirim... :in:

Geri