Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube cross race

Teşekkür ederim. Çok deneyimli olduğm bir konu değil.
Ancak ikisinde de ağırlıklı olarak 105 set kullanılmış ancak KTM mavic jant kullanmış. Cube hangi donanım olarak daha üstün belirtebilir misiniz lütfen.

Scudo
@crosscyclist KTM mekanik disk, Cube hidrolik disk. KTM 105 5700, Cube 105 5800. 5800 aynı zamanda yükseltmeye de uygun.

@Rex teşekkür ederim.

Merhaba cube cross race pro icin tek adres erdoganlar bisiklet mıdır

• Beğen
Tepkiler: Rex
@crosscyclist Türkiye distribütörü İstanbul da www.yasminsports.com/, Ankara da yetkili satıcısı Erdoğanlar Bisiklet.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/ae7ce1690d76b006ebc44c315ae770b0.jpg

Bolu mengende haftasonu dağlara tepelere çıktım. Çok keyifliydi. Bir tek hızla inerken beklemediğim su kanalına düştüm:) Omzum bayağa incindi ama bişsklete çizik bile olmadı

@ichimonjee
sana şunu söylemek isterim. Geçen sene kadro boyum 54 olmasına rağmen 56 kadro bisiklet aldım. Bir sene kullandım. Bisiklet bana büyük olduğu için bir kaç değişiklik yaptım kendime uydurdum. Tek uyduramadığım bisikletin boyu bacak boyumdan büyük olduğu için bisikletin üstünde (seleye oturmadan) yere basamıyordum. Orta tüp bölümü bacak arama değiyordu. Cx olduğu için kalın lastikler bir tık daha da yükseltiyordu bisikleti. Neyse mart ayında aynı seri bisikletin 54 olanını aldım. Gerçekten farkı gördüm. Büyük kadro yoruyormuş beni. Ne kadar değişiklik yapsamda çok öne yattığımdan dolayı daha çok çile çekiyormuşum. Hatta bi ara 52 kadro da denemek istiyorum. Küçük kadroda ne gibi dertler çekerim görmek için. Yani sana bisikleti alma demiyorum ama benim büyük kadro kullanımı konusunda çektiğim sıkıntılar kısaca bunlar. Boyum 176cm bacak boyum yerden kalçama kadar 95cm.

Cube cross race pro icin uygun kadro boyu nedir boyum 180
Frame size list filan var mi yada direk sana su kadro uygun derseniz cok memnun okurum

insallah bu yaz bu bisikletten getirticem yolcu beraberinde. boyum 180 ve 56 kadro ve 59 kalmis. 56 yi kapip dalicam bende daga tasa :)

Bugun itibariyle cube cross race pro 2016 ya kavustum. Deneyimlerimi paylasirim

Geri