Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube mi? Scott mu?

@belgen
Bisikletiniz olduguna inaniyorum, 400g hafifletmek belki 1000lira tutabilir ama 300Tlyede hafifliye bilir, sonucta 400g sandiginiz kadar fazla bir agirlik degil.

Arkadasa ben cube yada scott al demedim hosuna ne gidiyorsa onu alsin dedim, 400gramida hafifletsin diye bir kelime yazmadim. Sadece bisikletlerin arasinda hicbir fark yok ikiside ayni seviyede olan bisikletler diye yazdim.
Ha hafifletmekde isterse üzerindeki 2-2,5kg'lik masayi cikarir satar ve üzerine 300-400TL ekleyerek 1,5kg'lik bir masa alir ve takar, böylece siz 400grami 1000TL'ye hafifletirken, arkadas 300-400TL'ye yaklasik 1kg hafifletmis olur.

Scudo
@Murat Cömez
hocam dış görünüş ve prestij algısı kişiden kişiye değişebilir, ancak siz iki tane cube kadrolu,yakın fiyatlı bisiklet olsa tutup donanımı biraz daha düşük ve ağır olanı mı alırsınız?

not: bisikletim yok, bisiklet bakıyorum :)

@goztepemre
Donanim ve agirlik farki konudaki iki bisiklt gibiyse ben ucuzunu alirdim.

Scott kullanan birisi olarak, seçimim hiçbirisi. İnsanların tercihleri genelde görsel açıdan, kendi kullandıkları veya gönlünden geçenlere göre değişiyor.
Donanım olayına girersen bunlardan daha fazla para verip daha iyi donanımlı bisiklette alabilirsin ama böyle diye diye fiyatlar katlana katlana gider...

Kesin olan şey: ikisi de güzel bisiklet, ikisinden de pişman olmazsın..

Sonradan pişman olmamak için kendi gönlünden geçeni almanı tavsiye ederim, en azından kendim ettim, kendim buldum dersin :)

Ne donanımmış ya. Sanki suntourla, fox maşa farkı var arada.
Acera,alivio, altus; ıvır zıvır, cart curt.
Aynı rengin laciverti konuları bu kadar tartışmaya gerek yok. Hosunuza gideni alın.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Donanım ve fiyat farkının az olması nedeniyle ben Scott alırdım. Her ne kadar Cube daha yakışıklı olsa da, mühim olanın dış değil iç güzellik olduğuna inananlardanım...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
İki bisiklette güzel ama ben olsam cube tercih ederdim sanırım.
sizde içinizden geçeni alın.
:)

http://www.hargrovescycles.co.uk/media/Manufacturer/resized/Cube-Logo.png :harika:

@Enes Şahbaz

Helal olsun ya çocuk güzel pazarlık kızıştırıyorsun. Sayende bisikletforumun ilk savaşının çıkmasına ramak kaldı. Ha gayret.

@mehmetsunu hocam cubenın kadrosu benim hoşuma gitti şimdi scott alsam aklım onda kalıcak. Cube alsam sonra pişman olurmuyimki donanım bakımından.hep tereddüt :D

@Enes Şahbaz

Bu çocuk çok zeki yeminle, dahi bile. şimdi ayaküstü iki dakkada beni bile ifrit etti (alkış smiley i bulamadığımdan efekt olarak şakşakşakşakşakşak)

Adam hepimizi ipe dizmiş, daha biriside cube al kafan rahat diyo.

@belgen

Valla yarın öbür gün bir tarafı çıkar eder, kuzen başlar "senin alacağın bisiklet böyle olur" vb. cümlelere :)

(link)
Scott'u aldım. param kalmadığı için heybeyi konnix aldım.Tüm yorumlarınız için teşekkürler :)

@mustafa çivrilli

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: mustafa Ç.
Geri