@Umut Tekin
Valla bana da öyle geliyor
@Alfa_cube
62cm kadro boyu.
@İlker_Yılmaz
Çok teşekkür ederim.Bendeki de aynı boy.Boyu büyütünce inanılmaz farklar ortaya çıktı.
@farukbursali
@kokomarmaris
Antalya'daysanız eğer bir tur veririm seve seve
Sürekli antreman yaptığım, dediğiniz türde Kundu diye bir yer var, orada ortalama 30-35km arası değişiyor uzun süreli zamanlarda (yarım saat ve üzeri, sadece bu yolda, diğer türlü şehir içi sürüşü de dahil edince 24-25 civarı oluyor ortalama.) Zaman zaman anlık hızlarda 55i gördüğümde oluyor ama çok olsa 9-10 saniye sürüyor.
@bulentdasci
Çok teşekkür ederim.
@baranozhan
Öncelikle çok teşekkür ederim. Kadro boyunda bariz fark olmasaydı haklısınız dediğinizde ancak kağıt üzerinde bana uygun kadro boyuyla Cube üretimi aynı boy kadro arasında cidden uçurum var. Detaylı ölçüm ve hesaplamalarda 57 kadro bana uygun iken ben 56kadroya biniyordum ancak Cube'un 56cm de denk geldiği ölçü (tahmini konuşuyorum) 53cm civarı. Bisiklet altımda emanet gibi duruyordu. Şu an bindiğim 62cm kadro ve denk geldiği ölçü (yine tahmini konuşuyorum) 58,59 civarı. Bisiklet üzerindeki duruşum değişti, sırt ağrım geçti ve bariz bir şekilde uzun süreli performansım arttı. (Psikolojik olarak da etkisi büyük tabiiki). Tekrar çok teşekkür ederim.
@Ozan k.
Kol açıklığıyla boyum eşit.56 kadro cidden komik görünüyordu altımda, çok belliydi bana küçük olduğu. Şimdiki biraz büyük gibi sanki ama hissedilir derecede değil ve çok şükür rahatsız etmiyor, aksine öncekine nazaran çok daha keyifli ve rahat oluyor sürüşü.
@Hasan Tunalı
Hasan Bey selamlar,
benimde boyum 1.86 ve iç bacak boyum 91 cm. 56kadro kullanığımdan biliyorum, tam sizin boyunuza göre bence o kadro. Dışarıdan söylenenleri çok dikkate almayın bence, uzun süreli bindiğinizde bir sorun yaratıyor mu ona dikkat edin. Bende 30-40km den sonra sırt ağrısı yapmaya başlıyordu, hele ki uzun turlarda zaman zaman çekilmez oluyordu. Bence hiç bozmayın, devam edin onunla.