Scudo Sports

Cube'lere bindik..! (reaction race26 & peloton)

CUBE'lere bindik gerçekten çok güzel makineler kazasız keyifli sürüşlerde hakkını vererek kullanırsınız umarım :D

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Scudo
Ekrem bey hayırlı olsun,sabrettiğinize değmiş,yol bisikleti bambaşka bir keyif,fotoğraflarda ayrı bi güzel.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

• Beğen
yol bisikleti bana göre değil :D ikiside çok hoş güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler :)

@HasanYüksel
d500 değil d5000:)
@Berk Mercancı
tiagrayı bilmiyorum ama netten görsel olarak sunayım bisikletten baya bir uzaktayım birkaç günlüğüne bendekiler model ve renk olarak bunlar
http://img812.imageshack.us/img812/8046/st3503632x421.jpg

@Dogukanaksu
çook teşekkür ederim açıkçası detayları dar bir vakitte çektik,ben inşallah çok kötü olmaz diye düşünürken beğenilmesi emeğime karşılık fazlasıyla mutlu etti:) kazasız belasız sürüşler herkese:eek:

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
hangi bayiden aldiniz hocam 2013 cube leri begeniyorum bende

Bisikletleriniz çok güzel, fotoğrafçılığının fevkalade.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Pleton modelinin bir de mat siyah üzerine mavi renk seçeneği var sitesinde (gerçi tiagra donanımlı ama kadro özellikleri aynı) siz bisikleti alırken renk seçeneğiniz var mıydı ?

@Kaan Elitok
Cube ler istanbul ileri bisiklet , sanırım izmir'de de doruk bisiklette

@Korkut Sert
Çok teşekkür ederim, renk seçeneği yok sormuştum dediğiniz renk tiagra donanımlıda geliyor.

Keşke renk seçeneği olsaymış, mat siyah üzerine mavi gerçekten çok hoş durmuş.

Ben beyaz rengi çok seviyorum bisiklette ama o rengide çok beğenmiştim, anlamıyorum da zaten yani kadro aynıysa neden farklı renkler sunamıyorlar ilginç gelir

Ben farklı renk olayını bir Salcano'da bir de Corratec'de gördüm. Büyük ihtimalle diğer firmalarda da vardır ancak araştırıp bakmadığım için görmemiş olma ihtimalim yüksek.

Keşke ileri bisiklet ya da doruk bisiklet internet sitelerinde Cube'lerle ilgili bilgileri (fiyat bilgileri, stok sayısı vb.) koysalardı.

Tek kelimeyle müthiş güle güle kullan kaç liraya geldi acaba mtb olan?

• Beğen
Günler sonra foruma girmek nasip oldu...
Öncelikle bisikletler ve ayrıca 'bisikletim' fotoğraflarda çok daha güzel çıkmış...
(dostumun ellerin sağlık) Eve gidip tekrar bakacağım, benim bisikletim mi diye :D. Marin'e değinmişken marin sevdası bende bitmez ama cube'lere binmekte ayrı bir zevk ve heyecan veriyormuş ( vızır vızır öten göbekler de ayrı bir havası tabiki )

Fikirlerimi dinleyip bana maddi manevi destek olan ekrem dostuma çok teşekkür ederim.( gerçi bisikletler gelmeden evvel bisikletimiz bir olsa diyerek daha çok birlikte oluyorduk muhabbetler edip, rota çiziyorduk ama, şimdi
bisikletler geldi ben yine çıkamıyorum :D :D )

Sonuç olarak;
daha iyi rengarenk cube'ler sizin olsun ;)

• Beğen
Bu arada imzamda hala marin yazıyor onu bilerek değiştirmedim hatıra kalsın diye..:D Yanlış anlaşılmasın..!

Artık Cube reaction race 26 kullanıyorum.. ;)

@Emre YAZICI

merhaba;
2000 euro...

Geri