Scudo Sports

Cube'lere bindik..! (reaction race26 & peloton)

Vaay ahmet foruma teşrif etmiş ;) konuyu beğendiysen problem yok , kazasız belasız kullanalım inşallah:in:

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Scudo
Masallah güzel bisikletler, nede olsa adi üstünde CUBE. Kazasiz belasiz sürusler dilerim.

konu canlanmış tekrar teşekkür ederim yorumunuz için, güncellemeler mevcut son halini de yakın zamanda paylaşacağım inşallah..

Lastiklerde değişecek onlarıda halledeyim daha güzel olacak inş:)

birşey sormak istiyorum cubelere ve ozellikle pelotona aşık oldum.Bisiklet alıcağım fakat samsunda oturuyorum bazı yerlerden getirilebilir illaki ama satılan hiçbir yer bulamadım nersen temin ettiğinizi söyleyebilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
@eren kibar

Hangi modelini düsünüyorsun? Türkiye de pek fazla modeli yok cubenin.

Geçtiğimiz kış geldi cube bisikletler, erdoğanlar ve ileri bisiklet satıyor diye biliyorum.arkadaşım getiren kişilerle tanıdık olduğundan modelleri biz belirledik pelotonun bu modelide sanırım bende var,daha üst modelleri gelmişti çğunlukla .ama murat abinin dediği gibi çeşit olarak bende çok göremedim maalesef..

güncel fotoğraflarıyla pelotonu ekliyorum.Değişenler,lastikler Ultremo zx oldu,gidon merek entegre karbon gidon oldu,frenler de clarks ile değiştirildi,matara kafesleri de çinli Bontrager karbon mataralar ile değişti.km saati bryton ile değişti.kırmızı ameoba sele kelepçesi ile gidondaki valf kapağı da kırmızı başka bir kapakla değişti. buyrun..:)

maşallah hocam yılan gibi duruyor güle güle kullanın :)

@Ekrem Yılmaztürk

Ekrem bey bisikleti nereden aldınız?

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Melih Çolak
çok teşekkür ederim:)

@Berke1903
Bayiden almadım hocam onu soruyorsanız bir arkadaş aracılığı ile sahip oldum

Vay vay vay, Ekrem bey; yahu siz bu Cube'yi baştan çıkartacaksınız ha! söylemedi demeyin... :)

Bu arada bendede sürpriz değişiklikler var; yakın zamanda paylaşacağım...

• Beğen
@ahmetdogan
süprizler sende valla dostum ne yapsan şaşırıyorum artık:p bir jant seti hayalim vardı da onuda sonraya bıraktım artık şimdilik bu değişiklikler var bende de:)

İkisi de çok güzel. Güle güle kullanın :)

• Beğen
çok teşekkür ederiim:) mtb kadrosu satılmış forumdan başka bir arkadaşta, peloton duruyor jantlar değişti ek olarak:rolleyes:

Şimdilik son güncellemeler ile fotoğraf ekliyorum. Jantlar ile beraber göbekler dtswiss 240s olarak yenilendi. Murat Cömez abime teşekkür ederim,ondan aldım bunları. Vites kabloları kırmızı oldu ve son olarak QR lar kırmızı novatecler ile değiştirildi.

(link)

birde teker dönerken fotoğraf ekleyelim
(link)

Helal olsun sana ekrem sonunda cube pelotonu pelotonlukdan cikardin aeriuma dogru yol aldin. :)
Jantlar icin rica ederim sen memnunsan gerisi önemli degil. Performansi ve sesi umarim hosuna gitmistir. Insallah beniki de böyle güzel olur.

Geri