Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube'lere bindik..! (reaction race26 & peloton)

@Murat Cömez
Abi sesi ben geliyorum diyor zaten çok tatlı ona diyecek hiçbir şey yok:alkis: biliyorsun 1buçuk aydır falan binemiyordum jantlar için farkı hissedemem diye düşünüyordum ama farklı hızlandığımı hissettim daha yüksek hızlara rahat çıkabiliyorum inişlerde keyifli baya,senin fuji jantları hallet 10numara olacak :in:

Scudo
Merhaba mtb de kaliperler standarttan farkli yerde sanirim öyle mi ?

Dehşet birşey bu... Keyifli turlar dilerim..
Bizede bir gün kader güler... Güler inşallah.... :)

@ibrahim aksoy
Merhabalar, inanın nerede olması gerekiyor bunda nerede bilmiyorum. Mtb kadrosu da değişti zaten konu peloton üzerinden güncellendi:in:

@Battal Yılmaz
teşekkür ederim inşallah daha iyileri sizlerin olur:)

Iyi gunler bande bu hafta yeni bir cube mtb aldım. Fakat tam tecrübe edemedim gidon cok uzun gibi geldi siz uzun süredir kullanıyorsunuz nasıl rahat mı değiştirmek yada biraz kısaltmak gerekiyor mu. Cube rcd sl aldım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@kucukozet
tekrar tekrar yazayım,arkadaş mtb yi komple değiştirdi,marin kadro aldı.Başlıktaki bisikletlerden yol bisikletiyle devam ediyorum güncel fotolar 6.sayfada,herneyse gidonu arkadaşım değiştirmişti ama ölçüsü size bağlı o büyük geldiğini düşünüyordu,uzun biriyseniz sıkıntı olmaz ama rahatsız ediyorsa kestirebilirsiniz

cumhurbaşkanlığı bisiklet turu yada bu tip yarışlardan sonra yol bisikletine olan ilgim hep artar. çok güzel bisiklet güle güle kullanın ;)

Teşekkür ederim bende gidonu kesmeye karar verdim. Olmazsa yeni bir gidon almakta fayda var. Modifiye etmiş olurum hemde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Cube Peloton baya güzelmiş. Yol bisikleti düşünüyorum başlangıç olarak renk uyumu falan baya hoşuma gitti.

@atakan tosunoğlu
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun:rolleyes:

@Hüseyin Külcüoğlu
Bende baktığımda keyif almak istiyorum,ufak tefek şeylerle de uyumu bozmadan birşeyler ekledim üstüne, şimdilik iyiyiz bakalım:in:

• Beğen
Tepkiler: atakan tosunoğlu
Geri