@bubblinboy 700x32 1.40 schwalbe road cruiser taktım.Bisikleti hep asfaltta kullanıyorum . Aslında şehir içinde kullandığım bisikletim çalındığı için mecburen bunun lastikleri değiştirdim.Ve maşayı da sabit maşayla değiştirmeyi planlıyorum şuan foto yok ama çeker yollarım tekrar.
@umito bisikletinizin çalınmasına üzüldüm gerçekten. Bitmedi gitti şu hırsızlık mevzuları.
Bende lastikleri inceltmeyi planlıyorum ve Schwalbe'ın web sitesinden bakmaya çalışıyorum. İnce ve biraz daha hızlı gidebileceğim bir lastik araştırıyorum. İnce lastik kötü duruyormuş vs pekte takmıyorum açıkçası. Büyük ihtimal yurt dışından Schwalbe Marathon Almotion 700x38C 1.50 alırım. Sitede en hızlı ve dayanıklı lastiklerden birisi o görünüyor.
Bende bayadır cube bakıyorum şurdan burdan ama kafamda netleşen bişey yok hiç kullanmadım. Bana 4000-5000 aralığında bi mtb önerirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
sanırım o soru banaydı yurt dışı değil ileri bisikletten aldım çok ilgilendiler ve gerçekten hayır diyemeyeceğim bi indirim yaptılar,, avrupa yakasında olduğum için almam biraz sıkıntılı olacaktı sağolsunlar 5 saat sonra adresime getirip teslim ettiler.Böyle esnafların hala var olduğunu bilmek çok güzel.
güzel yorumlarınız beni çok mutlu etti doğru bi tercih yaptığımı sizlerden duymak çok güzel.
@Hasan TÜRKER ,
tam bir fitness/cross karışımı olmuş, oldukça da güzel olmuş, nereyi kapladınız? jant seri fulcrumun hangi modeli,
şuanki son haliyle kilosunu merak ettim.
@emre acar , iyi günlerde kullanın canavar maşallah
cube cross pro sahibiyim 2.bisikletim olduğundan çok kullanmıyorum, ama kesinlikle tavsiye ederim..
inceleme yapmıştım aratırsanız forumda okuyabilirsiniz..
@r.ezk Tesekkurler.
Acıkcası kılo'yu hıc merak etmedım ama fırsatım olursa tartarım.
Jantlar Fulcrum Red Power 29 HP.
Komple gorunen her yerı kapladım. Gıdon ve seleborusu harıc
@Hasan TÜRKER eyvallah abi. 1 aydan biraz fazla kaldi. Gelip mtb yi satip hemen yol almayı düşünüyorum. Sonra gene tercihlinin gediklisi olucam insallah