Scudo Sports

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
@Murat Cömez @Murat Cömez
Murat bey bisikletiniz harika, şu ana kadar en çok beğendiğim bisiklet.

Ayrıca Fuji kazası için geçmiş olsun, gösterdiğiniz sag duyu örnek alınası. Tabi bir de Almanya'dan gönderdiğiniz bisiklet var. :)

@Ferhat Fırat selamun aleykum Ferhad kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Dikkatimi çekti "Köpek kovucu" var demişiniz donanım içinde. Tam olarak nedir bu cihaz bilgi vermen mumkun mudur? sevgiler saygılar

@mariokaldato Dostum 27.000 ghz hızında bir ses yayıyor ve köpeklerin kaçmasını sağlıyor.Tabi bazı köpeklerde ise yaramıyor sağır oldukları için.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@M.Furkan Kurtn hmmm çok guzelmiş abi nerden bulunur bu cihaz acaba _? gerçekten etkilimi peki deneme şansınız oldu muı ?

@M.Furkan Kurt hmmm çok guzelmiş abi nerden bulunur bu cihaz acaba _? gerçekten etkilimi peki deneme şansınız oldu muı ?

Selamlar. 2015 Analog 29. 17 frame
Bu arada 2016 model Analogda RS maşadan Suntour a geçilmiş sanırım maliyet azaltma amaçlı. RS xc30 maşa Attention da var bundan sonra.

Dosyalar

• cube.jpg
    cube.jpg
    104,1 KB · Okunma: 74
Başlık harikaymış..

http://www.piranhabikes.gr/static/media/product/565500-stereo160superhpcsl27_light_41.jpg http://mesterbike.hu/wp-content/uploads/2015/07/616400_zoom.jpg http://cubebikesnortheast.co.uk/image/cache/data/2015%20Hardtail/cube_reaction_gtc_sl_27.5_2015_green-848x472.jpg

Merhabalar 3 modelden her hangibirini nereden temin edebilirim ... teşekkürler ...

@Murat Cömez merhaba bebegim dediginiz CUBE AMS 100 HPA Edition lastiklerde iç lastik yokmu bu süt olayı nedir acaba??birde cube bisikleti istanbulda nerden bulabiilrim...

@micodinho
Merhaba Mücahit bey,
ilk baslardan ben türkceyi pek iyi konusamiyordum ve icine dökülen siviyi ben süt olarak adlandirmistim. :)
Evet benim lastiklerde ic lastigi yok yani tubeless oluyorlar.
Bunlarin icine biraz sivi dökülüyor ve lastigi sisirdikten sonra tekerleri sallayarak sivi icinde hava kaciran yerler varsa kapatiyor. Istabulda nasil ve nerede bulursunuz hic bilmiyorum. Ama googleye yazarsaniz karsiniza fazlasiyla satis yerleri sunuluyor. Tekerlerinizi Tubeless yapabilmeniz icin jant setiniz ve lastikleriniz tubeless icin uygun olmasi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
eyvallah @Murat Cömez abi yaşça benden 11 yaş büyüksünüz çünkü peki bunlar daha mı hafif iç lastikten ,şu anki bisikletime yapmam ama sizin sayenizde cube sever oldum aldıgımda kısmetse...bilgiler için teşekkürler ayrıca

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@micodinho
Rica ederim, insallah yakin bir zamanda cubeye kavusursun.

Dahami hafif derken, bu tabiki daha hafif oluyor cünkü ic lastigin agirligi ortadan kalkiyor. Sivinin agirligi ise bir kac gram oluyor yani agirliktan sayilmaz. Agirlik takintin varsa bu islemi yapmisken setin agirliginida göz önünde bulundurman gerekiyor.

eyvallah teşekkür ederim bilgileriniz için konunuzun takipçisiyim..
:harika:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri