Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cumhur Boyraz

sonEr´´

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Ağustos 2009
Mesaj
2.299
Tepki
1.374
Şehir
İstanbul/Esenler
Bisiklet
Salcano
Selamlar , arkdaşlar Cumhur Boyraz'dan 06.08.2010 tarihinden xc4000 kadro almıştım..Kadroyu elden teslim etmişti..Kadroda sıkıntı olmadığını olursada bana garantisini vermişti..Bende güvendim fazla incelemedim...Kadroyu alıp evde toparlarken 2 adet çatlağı olduğunu gördüm..Bunu Cumhur'a söyledim ancak boya verniktir filan dedi..İyi tamam dedim kazıdım boyayı çatlak yine devam ediyordu boyanın altında...Usta efor benim eski sponsorum bi sıkıntı çıkarsa hallederiz demişti.İyi tamam dedik..Zaten o günden beri şu gün alıcam bugün alıcam diyor..Bende hala bekliyorum..Maddi sıkıntıları varmış sanırım vs.vs.Şimdi benim rahatsız olduğum konu şuan telefonuna ulaşamıyorum , faceden ve forumdan mesaj attım hiç oralıda olmuyor..Bisikleti toparladıktan sonra 1-2 hafta kullandım.Ondan sonra dağıttım..Kadro hala boşta duruyor..Acelem olduğu için kadroyu alırken fazla incelemedim gözüme çarpmamıştı çatlaklar..Sonuçta kadro sağlam yine gidiyor ama 2 ay sonra altımda parçalansa ben ne yapabilirdim ? Bana sıkıntı çıkma ihtimaline karşı o kadar garanti verdi ama sonuçta en ufak bi netice yok..Bu zamana kadar sabrettim ama paylaşmak istedim sizlerle.
 
Scudo
Böyle adamlar yüzünden ,alışveriş yaparken daha da tedirgin oluyorum.
Son durum nedir?
 
@Özgün ÇETİN

Faturası yok sanırım ,bir de ikinci el olunca iş değişir.Sanmıyorum kolay kolay değişiklik yapacaklarını.
 
kron Cumhur'a sponsor olunca mağlum kadro hediye etmişler..parayla alınan bir kadro olmadığı için garanti cart curt geçerli olmuyor..burdan şunu anlıyorum..dürüst olmayacak , kimseye güvenmiyeceksin :)
 
@Gokhan Arikan

kardeş sen kimsinki böyle adamlar diyorsun nerden tanıyorsun sen beni ?
 
soner TR şampiyonasında istanbulda paranı alırsın kadroyuda at çöpe gitsin ;) şuan istanbulda değilim ve şuan sana ödeme yapamam 430 tl ödemem var 10 gün sonra...dürüstlük mürüstlük karıştırma boş konuşma.
 
  • Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@cumhur

Benim kim olduğum önemli değil.Ama senin yaptığın şey besbelli ortada.Böyle durumlar yüzünden alışveriş yapmaya çekiniyorum dedim ,aynen öyle.
 
@cumhur

canım kardeşim ben o kadroyu almak için elimde avucumda ne varsa sattım kenara koyduğum aylarca biriktirdiğim parayla almaya çalıştım o kadroyu...
bayramda filan alıcam şu gün alıcam bugün alıcam dedin..bi netice çıkmadı.insanlık hali olabilir hepimizin durumu çok iyi değil ama en azından arayıp bilgi versen iyi olmazmıydı ? ben senden gelicek paraya göre planlar yapmıştım yeni bisikleti toparlarken söz verdiğim kişilere mahcup oldum..ben işin buralara gelmesini istemezdim..
 
bu alışverişte Sonuç ne oldu ?
 
Çok üzüntü ve utanç verici bir durum. Umarım tatlıya bağlanmıştır.
Herkese selamlar...
 
@Giant_Delisi_Ali_Rıza

Abi senin kullanıcı adın mükemmelmiş:D . Bu arada ben de böyle bir şey yaşadım, inşallah sorunun çözülmüştür.
 
nooldu son durum? bu adam hala aranıyor bölümünde bişeyler satmaya çalışıyor. bilelim durumu. ayrıca konuda güncel kalsın başkalarını canı yanmasın
 
durum hala aynıdır.
 
kim ne satmaya çalışıyor ? murat ? ben kadroyu satmısım bir bisikletci dükkanında vermişim bakarak almışsın 3 gün sonra gelmiş kadro çatlak diyorsun ? ya soner şu bisiklet camiasında senin dışında laf yapan varmı ? bi sor bakalım kim nasıl biliyor beni ulan şu konu yüzünden adımı çıkaracaksınız :)
 
daha 20 gün olmadı trainer sattım teşekkür dışında bişi geldimi ? 1.5 ay önce karbon kadro sattım bi sıkıntı oldumu ? son2 ay içerisinde aynakol ruble maşa sattım bu hafta jant satıyorum bakalım kötü bi dönüt olacak mı ? garanti verdi diyorsun evet firmanın doğal olarak garantisi var fakat benim takım değiştirmemden dolayı firmayla aram bozulduğu için o ürünü değiştirme şansım yok oldu bu konuda haklısın.
 
Ticaret yapan bir insan malının arkasında duracak, gerektiğinde zararı kabullenip ismini temiz tutacak. Cumhur arkadaş elbet hatasını görecek ve adına açılmış bu topiği kapattıracak hareketi yapacaktır.
 
dostum o gün dışarda abim bekliyordu , kadroyu görerek aldım ama fazla incelemedim.alel acele çıktım. attım bagaja evde kurarken farkettim çatlakları...herneyse bunları konuşmanın hiç bir önemi yok...satarken her türlü garantisi olan kadro geri iade edilmek istendiğinde garanti dışı kaldı hepsi bundan ibaret. :)
 
sonercim ayın 13üne görüşelim olurmu istanbula gelicem pazar gelip geri dönücem zamanım yok bu hafta
 
Geri