Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cumhur Boyraz

Scudo
ikinci el kurallarını okursanız yönetimin bu durumlarda sorumluluk kabul etmediğini göreceksiniz. Yönetim kurallara dahil her ilanı onaylar.Kişiler arasındaki alışverişe karışmaz. Alıcı arkadaşın araştırıp kendisinin karar vermesi gerekir. Sonuçta komisyon alan ikinci el sitesi değiliz. Ürün almadan önce karşılıklı güveni sağlamak alıcı ve satıcının kendi insiyatifindedir. Hatta bu konularda da bazı ufak tavsiyeler defalarca yazılmıştır. Bu bölümde adı geçen her arkadaşın ilan vermesini engellersek hakim, savcı gibi konuya girmiş oluruz. Bu bölüm sorunların tartışılıp genelde tatlıya bağlandığı kısımdır.Bu konuda eninde sonunda tatlıya bağlanacaktır. Zaten bağlanmadığı taktirde sorunlu satıcıyı herkes tanımış oluyor. ilan açsa da pek alıcı bulamıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: İnanç Akyürek
Sevgili Osman (yaşınızı bilmiyorum ) borç derken ? ne borçu ? kimseye ne borçlu olduğum var nede suçlu olduğum ! bu adam o kadroyu kurup aradan 3 gün geçmiş olduktan sonra çatlak diye gelmiş olsada benim azımdan garanti lafı çıkmış olduğu için bu muhabbet burda dönüyor yoksa umrumda bile olmaz ne olduğumuzu herkes biliyor 200 lira ile ne kimse dolandırıcı olur ne katil ne suçlu ;) ben yarın sabah istanbuldayım soner yarın akşam yada pazartesi buluşup konuşalım 0530 242 40 05
 
Borçlusun tabi. Borçlu değilsen bile söz verdikten sonra o parayı aylar önce vermen gerekirdi.
Tabi senin için "söz" kelimesi bir ifade etmiyorsa bilemem.
Yaşım 52 ama önemli değil.
Buradan her lafa karşılık verişlerinhoş değil.
Önce hatanı düzelt.
Bir de kime ne satmışım diyorsun, verdim işte linkleri.
Kendinle çelişme.
 
Osman bey ben kendimle çelişmiyorum söyleyiş tarzınız zorla birşey satıyormusum gibi o yüzden yazdım onu ! ve hoş olmayan şey nedir pardon ama niye cevap vermiyeyim ? ben numaramı yazdım bu adama ulaşsın bana kaç gün olmadı dönüt yok dön krdeşim çözelim diyorsun adam umursamıyor ! he kimse babam dahi gelse benim sözüme laf edemez haddinizi bilin olurmu ! Ne siz ne bir başkası şu konuda Soner hariç kimse benim sözüme laf edemezki ben zatn bana sattığım bir ürünün bana vaktinde dönmemesine rağmen (elden verilen ) sırf garanti muhabbeti yüzünden burda konusuyorum bu olayı düzeltmek için yazdım numaramı ara kardeşim çözelim diye.Sözüme laf edecek adam varsa buyursun oda arasın kimse burdan boş boş konuşup sen şusun busun demesin bende burdan ağır konuşurum herkes haddini bilsin adam akıllı yorum atarsan atarsın öyle sen şusun busun sınırı aşacak şeylerde forum kurallarına aykırı olsa gerek !
 
@Emre Alp Özkurt

sonuç arkadaşın dönmesini bekliyorum 05302424005.
 
arkadaş mevzu çözülmüştür . bende epeydir net yok bakamadım buralara . lütfen bu gibi durumlarda bilgi sahibi olduktan yorum yapmaya özen gösterin . Ben Cumhur'a burada bana çatlak kadro sattı kaçtı gitti demedim keza adamın numarası kim olduğu ortadadır.Durum sadece garanti olayının geçersiz olmasından dolayı benim mağdur olmamdan ibarettir..Bu konuyu Cumhur daha iyi anlatır.Bu mevzu çözülmüştür...Cumhur dışarda olduğu için görüşemiyorduk..Bugün halledik sorun çözüldü..Lütfen kimse bilip bilmeden bu veya başka bir konu hakkında kimseyi zan altında bırakıcak bir yorum yapmasın..iyi forumlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cumhur Boyraz
Sorunun çözülmesine çok sevindim. Gerekenleri Soner yazmış zaten. Lütfen bu kara liste konusunda biraz daha dikkatli olalım şimdiye kadar birçok sorun burada yazışarak çözümlenmiştir. Olaya tam vakıf olmayan bazı arkadaşların sert yorumları bazen olayları daha büyük hale getirebiliyor. Herkese iyi forumlar.
 
Geri