Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycleroute.org kapandı sanırım başka siteler var mı?

recep24ank

Forum Bağımlısı
Tepki
4.501
İsim
Recep Eşref ÇINAR
Bisiklet
Carraro
arkadaşlar malumunuz en iyi rota hazırlama eyim yükseklik değerlerini sayısal ve harita olarak veren (link) sitesi artık çalışmıyor. Bu ve buna benzer başka siteler bulamadım, bilenler varsa paylaşırsa çok sevinirim. google eart gibi istemiyorum. sadece yol yeterli değil eyim yükseklik harita gerekiyor. şimdiden tşk ediyorum.

Scudo
Ben açtım çalışıyorum. Eğer alternatif arıyorsanız mapmyride sitesini deneyin derim.

@Atilla Gobel
bazen 1-2 dakika çalışıyor sonra yine gidiyor, sizde de gidecektir. diğer siteler eyim harita değerlerini vermiyor. mapmyride de cycleroute gibi değil. maalesef

Hayır, mapmyride bu bilgileri veriyor. Siz görememiş olmalısınız.

Ekran Görüntüsü - 2015-12-17 23:58:39.png

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Uğur S. Sadece A noktasından B noktasına kuş uçuşu rotalayabildim. Sizin gibi birden fazla yeri, daha doğrusu yolun tamamını çizemiyorum. Eğim bilgisi için lazım. Nasıl yapılıyor?

Bende sizin gibi cycleroute.org sitesinin kapanması nedeniyle alternatif bakmıştım. Araştırmam neticesinde (link) adlı siteyi buldum. Başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar birden fazla işaretleme yaparak rota çizebiliyorsunuz. Ayrıca hills ve timer menüsü ile tırmanış ve tahmini süre hesaplamalarını, rotadaki güncel hava durumu gibi birçok bilgiyi gösteriyor. Son zamanlarda (link) sitesini kullanıyorum, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@MehmetAliB. ekran görüntüsünde sağ taraftaki "Auto Follow Roads" seçeneğini işaretleyin.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
ben google eart kullanarak rota çiziyorum yükseklik profilini de gösteriyor. bir ara cycleroute kullandım ama google earth tek geçerim. dağ bayır patika tüm yolları gösteriyor.

Sanırım girişte illa da hesap açın diye tutturmayan bir alternatif yok hala Cycleroute için... Plotaroute fena değil ama cycleroute kadar basit değil, bir türlü kendi çizdiği rotada alternatif rota yapmasını başaramadım.

@K. Mustafa google earth için elevasyonlu rota yapma n asıl oluyor?

@Kurtuluş E. rota çizdikten sonra; çizgi üzerinde mouse ile sağ tıklayıp "yükseklik profilini göster" seçiyoruz

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Arkadaşlar konu ne kadar eski olsa da (link) ayarında bir site bulamadım. rotayı belirleyip yüksekliği gösteren, ne kadar iniş ne kadar çıkışı gösteren dünyada başka bir site bulamadım. lütfen yardım edin.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@recep24ank strava.com gayet iyi bence hem kolayca rota cizelebiyorsun hemde ayni anda egimini ve yuksekligini hesaplayabiliyorsun

Maalesef bu strava da telefon destekli, ben bilgisayardan olanını arıyorum.

@Kaan.Özçelik

Çok teşekkürler, bu site son derece başarılı :harika:

Arkadaşlar bu sitelerin hiçbirisinden verim alamadım.
Cycleroute.org ayarında adam akıllı yükseklikleri gösteren, rotaları yizen, eyimleri gösteren, altarnatif rota çizilebilen bir site varmı?

@recep24ank strava ile bilgisayardan rotanı ayarlayıp telefonuna atabilirsin yükseklik eğim ne ararsan var

Geri