Scudo Sports

Cycleroute.org kapandı sanırım başka siteler var mı?

@PeeKay
telefonumda internet yok maalesef. ben gitmeden rotayı belirlemek, yükseklikleri görmek, eyimleri görmek, altarnatif rota çizebilmek, toplam çıkış ve inişleri görebilmek istiyorum. cycleroute tam böyle bir programdı.

Scudo
@recep24ank google earth pro kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

@recep24ank illaki telefonuna aktarmana gerek yok yapabileceğini söylemiştim sadece
strava tam istediğin gibi işte daha neden girip denemediğini anlamıyorum buyur buda sitesi
(link)

wikiloc kullanıyorum .Rotayı tur zamanı kaydedip google earth da akrarıp detaylı inceleme yapılabiliyor.

[QUOTE = "recep24ank post: 1888621, member: 17 452"] friends that you are the best known route and map preparation O my height numerically (link) site no longer work. I could not find this and other similar sites, I would be glad if you share if connoisseurs. I do not want such as google eart. O my height map is not enough just the way it needs to. I already tşk. [/ QUOTE]

I loved the cyclerout to so many similar sites were prepared:

(link)

Give back canbe improved.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
değerli forum dostları (link) gibi son zamanlarda en çok kullandığım web siteside artık aktif olarak çalışmıyor. Adam akıllı bir web sitesi aranıyor. Lütfen kullandığınız web siteleri yazarmısınız?

Geri