Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclocross Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Hiçbir sıkıntı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: 7800xt
Scudo
@trainspotting35

Henüz indirim de varken(çifti 160 liraya geliyor) alayım diyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

@7800xt

700-28 Takmayı düşündünüz mü zira arkadaşlar 28 lastikle toprakta da sürüyor hem daha akıcı oluyor bisiklet şehirde kullanacaksanız 28 yeterli.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@sadi imren
Dostum hiç düşünmemiştim 28' lastik takmayı. Bir bakınayım :))))
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
ben 30c lastik kullanıyorum. Daha önce 23c ve 25c kullanmıştım. Totoya etkisi büyük. Kesinlikle 28 yada 30c deneyin.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@7800xt
Konforun kaçar.adi üstünde cyclocross.mumkunse 700x40 tak.bu bisikletler tur bisikleti sonuçta.ayrica bisikletin görüntüsünü bozarsin.erdoganlar bisikletten 700x40 yanaklari kahverengi vintage lastik al.shcwalbe nin lastikleri harika.

@Ysryyn
Ayrıca o lastikler zırhlı değil.ve yumuşak yanaklarada sahip değiller.tuhaf bir lastik.

Konuyu geçen seneden beri kullandığım bisikletle hortlatayım. Bu ara biraz ayrı kaldık ve çok özledim kendisini. Cyclecross cidden çok güzel bir bisiklet türü. Yol bisikletine göre daha konforlu ve uzun turlara daha müsait, ayrıca şehir kullanımı için de daha elverişli. İlk ivmelenmesi de çok iyi. Arazi kullanımı da var yol bisikletine göre. Eksi yönü ise elbette son hızı ve hızı uzun süre korumaktaki becerisi. Şehirde de ve yaz-kış kullanacaksanız, arada uzun turlara çıkarım diyorsanız ve hız en önemli kriteriniz değilse cidden her yola gelecek bir bisiklet diyebilirim.

AFC74F1A-70CE-47D0-AB0B-B34B1DA7C83B.jpeg

Geri