Roux
Aktif Üye
- Tepki
- 170
- İsim
- Taha KK
- Bisiklet
- Trek
Tam benim konum @Burak A. geçen ay bende endurace cf 8.0 siparişi verdim, bir takım yanlışlıklar oldu siparişte kargoyu teslim alamadan geri iade ettim. aklım benim de karışıktı sizin gibi ve öyle olunca tekrarki siparişimde inflite 8.0 aldım. Şu an bisikletimdeki bi sele borusu problemi yüzünden pek aktif kullanamıyorum ama bir fikir vermesi açısından geçen hafta okulun dağ bisikleti takımı antremanına katılmak için kullandım. Dikmen-Odtü arası 15 gidiş 20km dönüş sürdüm, bu sürüşler sele borusu yüzünden rahatsızdı ama bu sizi yanıltmasın, takımla geçirdiğim 3 saat boyunca arazideydik. yüzde 80 ayakta sürdüm bisikleti, dropbara alışmıştım zaten. Üstüne biraz da yağmur yağdı üstümüze. 25-30 kişilik takımda ilk 5 deydim ilk 5den hiç geri düşmedim, rampaları çıkamayan arkadaşlar oldu, inişleri beceremeyen arkadaşlar oldu. Taş çamur diken demedi bisikletim hiç yarı yolda bırakmadı. Asfalt da da trek fx7.4 eski bisikletime göre ortalama 22-23 gittiğim yollar 27-28e çıktı. Tekrar söylüyorum sele en altta duruyor ve pozisyonum hiç rahat değil, canyon yeni boruyu kargoya vermiş bu hafta geliyor heralde o gelince bu büyük ihtimal daha da yükselir. Sadece dönüşte eskişehir yolunda bir yol bisikletli kızın beni geçmesine dayanamayıp sprinte kalkıştım o sırada lastik patladı sanırım onu da eve vardığımda farkettim. Bisikletimden çok memmunum, cyclocross aklınızda varsa düşünmeyin.Almazsanız aklınızda kalır, pişman olursunuz