@eozalp1914
Titreşimden dertli olacak olsaydım amortisör kullanırdım diyorum dalga geçmiyorum burada 30c aaowafasd diye komikleşmeye gerek yok. Hollanda'nın Belçika'nın dağları ovaları beni bağlamıyor, arkadaşlarının kullandığı yerler de beni bağlamıyor. Ben yaşadığım yerde kendi kullanımıma göre istediğim malzemeyi bisikletime takar ve kullanırım. 15 kilo kamp yükü olan bisikleti kullanırken 22 li dişliye ihtiyacım varsa onu takar onu kullanırım, dizlerini zorlamak istemeyen birisi 22 dişi aynakol kullanınca da aynı lafları söyleyebilecek misin? Gürkan genç i de bilirsin sen çok bilgili arkadaşım adamın yaptığı iş dünya turu ama ölümüne mtb bisikleti kullanıyor, onda da desene olmamış bunun ruhu kaçmış diye.
Cyclocross bisiklete çamurluk takan kişileri tanıyorum kendisi komşum sayılır, işine giderken üstü başı çamur olmasın diye taktı o çamurlukları. Ona da desene ruhunu kaçırmış olmamış diye.
100 yıllık cx i bişeyle çürüttüğüm falan yok ortaya atılan idda zaten baştan saçmalık, aynakol her bisiklette ihtiyaca göre kullanılır. En üst seviyedeki sporcular bile yarışa göre aynakol ruble seçerken benim 22-32-44 aynakol seçmem neden bu kadar rahatsız etti sizi?
Shimanonun kutusuna yazdığı bilgilendirme grafiklerini de kabul etmem, ben anlamam, banane banane moduna girdiğine göre benim daha fazla kendimi yormama gerek yok. Konuya atacağım son mesaj budur isteyen istediği gibi devam edebilir tartışmaya.