Arkadaşlar konunun buraya gelmiş olması enteresan amaç bu değildi halbuki.. 2 tane karşıt fikir gördüm bazı arkadaşlar safkanlıktan bahsetmiş, bazı arkadaşlarda işlevsellikten ve ihtiyaçlardan bahsetmiş.. Amaca ve kişiye göre her ikiside doğrudur, her iki tafarında benim dediğim doğru seninki yanlış demesi çok abes açıkçası.. Evet profesyonel bir yarışçı için , bisiklet zaten tamamen a dan z ye o yarışa göre tasarlandığı için, extra herhangi bir şeye ihtiyaç yoktur.. Bu ruhu sokakta yaşamak isteyen insanada saygımız sonsuz.. Gelelim diğer tarafa bu işi daha az profesyonel yapan arkadaşlar ise, yani yarışa vs. Katılmayanlar için bahsediyorum ihtiyacına göre ,çeşitli modifasyonlar yapabilmekte.. Yukardaki videodaki adam bir hevesle caadx almış, ama videonun başında bana göre değildi, belim ağrıyordu diyor, olabilir.. Çözüm ya bisikleti satacak, yeni bisiklet alacak, yada modifiye edecek.. Adam diğer olanı seçmiş bundan ibaret.. Ayrıca bike fit le alakalı bir sürü güzel yorum okumuştum.. Bu videodaki adamda gayet güzel bir bike fit yapmış, bisikleti uygun hale getirmiş bunada saygı duymak lazım.. Ferfari f50 nin içinde kapı kolu yoktur tel vardır teli çekersin orjinal bir yarış arabasına en yakın arabadır klima yoktur teyp yoktur vs vs.. Tercih edene saygım sonsuz.. Etmeyenede..