Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclokedi bisiklet cemiyeti

20150604_154544.jpg IMG-20150605-WA0000.jpg

Adı Bay Duman, annesi yoktu. Bir apartmanın bahçesinde kardeşi ile büyük kedilerden sakınarak büyümeye çalışıyorlardı. Kardeşini araba ezince apartmandaki arkadaşım Bay Dumanı bana getirdi. Artık beraber yaşıyoruz. Bisikletimle de iyi anlaşıyor jantların arasında benimle yakalamaca oynamak en sevdiği oyunlardan :)

Scudo
strava yı yeni yeni kullanmaya başladım da. biraz kurcaladım. haritada yer yer yapılan rekorlar var. benim evimin dibinde de rekor yapılmış. benim o rekoru egale etmem lazım. oradan geçerken strava otomatik mi orayı esas alıyor yoksa bi seçenek mi seçmem lazım.
yani sonuçta benim evimin dibinde kırılmış rekor olmaz yani benim adım yazmalı orada :mad::ssrtcbya::kptmya:

@Matiz neyse şimdilik rahat bırakıyorum artık kimse o. :D kondüsyonumu düşürmüşüm onu bulmam lazım önce

bu her kimse benim buralarda oturuyo kesin. etrafta tüm rekorları kırmış. hile yapmamışsa ben onu geçerim :cool:

• Beğen
Tepkiler: Matiz
Aklımdayken bir şey sorayım.malumunuz etrafta arabasıyla kedi ezen ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden katil çok.hatta geçen yakınımda oldu.gece saatleri olduğundan ve eve de alma şansım olmadığından bir şey yapamadım.veterinerlerde nöbetçi uygulaması var mı?veya böyle bir durumla karşılaşıldığında ne yapılmalı?bilenler aydınlatırsa sevinirim

@Matiz
Ne yazık ki herkes insan olmayı beceremiyor... veterinerlerde nöbetçi uygulaması bildiğim kadarıyla yok ama bazı özel klinikler 7/24 çalışıyor. Yaşadığınız bölgede bir iki tane veteriner mutlaka vardır öyle. Onların kartını atın cüzdanınıza acil durumlarda iletişim kurabilirsiniz.
Birde belediyeye ait veteriner klinikleri var ama onların olayı ne bilmiyorum.

Dun gece bisikletimle eve dogru giderken bir kopru altindan gectigim esnada kedi cigliklariyla irkildim.
durup bakinca yavru ve cok tatli bir kedinin kopru ayaklarinin arasinda caresiz bir cift goz ile bana baktigini gordum.
Yukari cikabilecegim bir yer olmadigini anladiktan sonra itfaiye-polis-zabita-hayvan barinagi dahil olmak uzere bir cok yeri aramama ragmen gelecek ve yardim edebilecek birilerini bulamadim. Bu arada internette eskisehir hayvan haklari dernegine ait olarak buldugum telefon numaralarinin iki tanesi kullanilmiyor bir taneside baska birine ait cikti. Gece o saatte o kisiyide rahatsiz etmis oldum.
saat gece 1 olmasi ve eskisehirin ayazinin cikmis olmasi ve benim hala terli olmama birde telefonumun sarji bitince eve donmek zorunda kaldim.

Ben sokak kedilerini besliyorum acaba katılabilir miyim? Ama evde bir köpüşüm var :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Bugun gunduz eskisehir kent konseyi
Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı ile yapmis oldugum gorusme sonucunda Akut ekibinin yardimci olabilecegini ogrenerek yer tarifi icin telefon numarasini aldin.
akut ekip baskaniyla yapmis oldugum gorusme sonunda nihayet olumlu bir cevap alarak icimi rahatlattim...su anda isteyim ama aksam ilk isim o kopruye giderek o kedicige bakmak olacak...
insallah kurtarirlar. Kedicigin hareketlerinden en az iki gundur ac oldugu belli oluyor

• Beğen
@chnk
Yaptığın şey çok güzel bir hareket. Peşini bırakmayın yardım bulmuş olman çok başarılı! Yalnız yine ülkemizin geri olduğu bir olay daha... Bir hayvanın hiç mi değeri olmaz, o da bir can. İtfaiye nasıl gelmiyor anlamış değilim. Hayvanlarla ilgili ciddi bir kurumumuz hala yok; sene 2015... Kediciğin güzel haberlerini bekliyorum.

Bu arada böyle bir olay olmuşken şöyle bir hatırlatmada bulunayım, sokak hayvanlarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veterinerliği ücretsiz bakıyor. Yolda sakat, kaza geçirmiş bir hayvan bulursanız ücretsiz iyileşmesini sağlayabilirsiniz, bilginiz olsun.

Gelelim cemiyetin son haline. Eh artık logomuzda belli olduğuna göre ben gidip bisikletim için bir çıkartma yaptırayım :)

@Atilla Gobel izmir büyük şehir belediyesine bağlı veterinerlikte ücretsiz bakıyor. Tahminimce belediyelere ait her veterinerlikte ücretsiz tedavi vardır sokak hayvanlarına. Yeterki biz yardım eli uzatalım.

• Beğen
@chnk ben de zaman zaman benzer olaylar yaşıyorum eskişehir`de. özellikle kış aylarında arabaların içine sıkışmış kediler çok oluyor. ve itfaiye ilgilenmiyor elbet. akut`un numarasını özelden yollama imkânınız var mi, rehberimde dursun. :)

http://postimg.org/image/ba0bqieyr/ Bizde varız Stravaya kaydoldum buradanda kayıt olmak istiyoruz.
@Atilla Gobel abi bu arada bende GOP bağlarbaşında oturuyorum :)

(link)

@Atilla Gobel abi ne oldu forma işi ?

• Beğen
Hafta içi veya hafta sonu ilk buluşmamızı yapsak mı ne dersiniz?

Geri