Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cycplus M1

Cihaz sipariş verdikten sonra toplam 12 günde elime ulaştı. M1 vergiler dahil 638 lira ve 2 sensör vergiler dahil 230 lira yani toplamda 868 liraya aldım, 15-20 Nisan tarihleri arasında bir indirim söz konusuydu aliexpress'de o dönemde aldığımı belirtiyim ayrıca ilk indirim uygulamasından yararlanmak için 2 farklı hesaptan sipariş verdim önce 2 sensör geldi ardından 2 gün sonra ana cihaz geldi. Aldığım dükkanın adı Cutesliving Store'du. Fiyatlar uygun geldi falan demeyeceğim ilk sayfalara gidince orda yazılan fiyatlara bakarsak komik durabilir, bu ekonomik şartlarda bu konuya hiç girmeyeceğim çünkü benim algım bozuldu son yıllarda. Cihazı burdan görüp aldım dolayısıyla daha önceden alıp burda düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
photo_5873093578434134573_y.jpgphoto_5873093578434134579_y.jpg

Scudo
Bugün çok güzel bir turun sonunda cihazdan telefona yükleme yapmak isterken , yükleme olmadı.. Komları, segmentleri geçtim , uzun ve yokuşlu , inişli ort 1500+ elevation, +170 km sürüşümden geriye kalan malesef biyolojik yorgunluk .. bilgisayara bapladım, cihazı görmedi.. Telefondaki uygulamayı sildim, tekrar yükledim.. Cihaza da format attım ama olmadı ... Bugünkü dataya ulaşabilmem için önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Bugün çok güzel bir turun sonunda cihazdan telefona yükleme yapmak isterken , yükleme olmadı.. Komları, segmentleri geçtim , uzun ve yokuşlu , inişli ort 1500+ elevation, +170 km sürüşümden geriye kalan malesef biyolojik yorgunluk .. bilgisayara bapladım, cihazı görmedi.. Telefondaki uygulamayı sildim, tekrar yükledim.. Cihaza da format attım ama olmadı ... Bugünkü dataya ulaşabilmem için önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
XOSS uygulamasında da görünmüyor mu yoksa sadece Strava’ya mı aktarmadı? Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilen arkadaşlar vardı önceki mesajlardan hatırladığım kadarıyla, belki ne yapılabileceğini onlar paylaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
XOSS uygulamasında da görünmüyor mu yoksa sadece Strava’ya mı aktarmadı? Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilen arkadaşlar vardı önceki mesajlardan hatırladığım kadarıyla, belki ne yapılabileceğini onlar paylaşabilir.

Uygulamada da yok abi..

@SerdarCYCoo2Bursa peki uygulama senkronize başarılı diyor mu?
Ben de benzer bir durum yaşadım.
Senkronize olurken hata veriyordu. Kapatıp bir süre sonra tekrar denediğimde senkronize etmişti.

• Beğen
Biraz önce bi deneme yapayım dedim; uygulamalar ve bilgisayar güncel, aktarmayı da başarılı yaptı. Yalnız normalden bi kaç dakika uzun sürdü aktarması, bilemedim 🤔

• Beğen
@SerdarCYCoo2Bursa peki uygulama senkronize başarılı diyor mu?
Ben de benzer bir durum yaşadım.
Senkronize olurken hata veriyordu. Kapatıp bir süre sonra tekrar denediğimde senkronize etmişti.

Daha önce buradan bazı arkadaşların yükleme sorunlarında, eski dataların 16 mb lık kapasiteyi doldurduğu için, güncel datayı elde etmeleri adına önceki dataları silmelerini önermiştim. Kendim de acaba boş alan kalmadığı için mi yükleme sorunu oldu diye düşünürken, 7-8 sürüş var 6-7 mb lık.... Az önce tekrar denedim ama malesef olmadı... Bu arada C8 ve C9 güncellemeleri gelmiş... Bunlara dair bir içerik de bulamadım.... Aslında bilgisayara bağlama şansım olsa, klasör olarak görsem belki dataya ulaşabilirim..

• Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi
Daha önce buradan bazı arkadaşların yükleme sorunlarında, eski dataların 16 mb lık kapasiteyi doldurduğu için, güncel datayı elde etmeleri adına önceki dataları silmelerini önermiştim. Kendim de acaba boş alan kalmadığı için mi yükleme sorunu oldu diye düşünürken, 7-8 sürüş var 6-7 mb lık.... Az önce tekrar denedim ama malesef olmadı... Bu arada C8 ve C9 güncellemeleri gelmiş... Bunlara dair bir içerik de bulamadım.... Aslında bilgisayara bağlama şansım olsa, klasör olarak görsem belki dataya ulaşabilirim..
Klasör olarak dosyayı gostermemesi büyük eksiklik. İlla uygulama aracılığıyla erişmek zorundayız. Ben de igpsort kullanıyorum. Benimki de aynı şekilde. Bilgisayara bağlayınca keşke gösterse dosyayı da manuel olarak alıp yükleyebilsek.

Bir keresinde de benim cihaz telefonuma bağlantı kurmada sorun yaşadı. Ben de işyerinde başka birinin telefonuna uygulamayı yükleyip onun telefonundan aktardım sürüşü :)

• Beğen
Klasör olarak dosyayı gostermemesi büyük eksiklik. İlla uygulama aracılığıyla erişmek zorundayız. Ben de igpsort kullanıyorum. Benimki de aynı şekilde. Bilgisayara bağlayınca keşke gösterse dosyayı da manuel olarak alıp yükleyebilsek.

Bir keresinde de benim cihaz telefonuma bağlantı kurmada sorun yaşadı. Ben de işyerinde başka birinin telefonuna uygulamayı yükleyip onun telefonundan aktardım sürüşü :)

Zaten garmin e geçmeye karar verdim herhalde duydu, alındı :) Fiyat performans olarak kesinlikle çok iyi bir ürün ancak kendi başoına değerlendirildiğinde malesef sıkıntıları var.. Dediğin gibi, klasör görüntüsü alınmıyor ve xoss alt yapısı ile kullanılıyor gibi...

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
bugün tur sonu cihaz yapılan mesafeyi 115 km gösterirken relive uygulaması 93 km gösterdi.
bu kadar fark normal mi ve sizce hangisi doğrudur.kadans ve hız sensörü var bisiklet astik boyutunu da 2622 girdim bisiklet lapierre sensium üzerineki tekerde yazan değer olarak. bir sorun var ama nerede?

• İnanılmaz
bugün tur sonu cihaz yapılan mesafeyi 115 km gösterirken relive uygulaması 93 km gösterdi.
bu kadar fark normal mi ve sizce hangisi doğrudur.kadans ve hız sensörü var bisiklet astik boyutunu da 2622 girdim bisiklet lapierre sensium üzerineki tekerde yazan değer olarak. bir sorun var ama nerede?
Merhaba, eğer relive telefondan alıyorsa ve telefonun gps bağlantısıyla ilgili problem yaratabilecek bi tünel münel bişeye girmediyseniz telefonun verisi doğrudur. Ben 700x28 lastiklerim için C3’ü 2075 olarak giriyorum mesela. Sizin de benzer bi lastiğe hemen hemen buna yakın bi ölçü girmeniz gerekir zira 115:93 oranıyla 2600:2070 oranı birbirine baya yakın çıkıyor.

2622 çok fazla değil mi? 32" lastik mi var?
Lastiğin ETRTO değeri kaç?
2622 diye gördüğünüz 2x-622 olmasın?

Continental Ultra Sport 3 SL 700X28 var üzerinde sanırım ben bu değeri yanlış girdim :S şimdi google mapsten de rota oluşturdum relive verisi doğru görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Arkadaşlar herkese keyıflı forumlar;

Elımde cycplus m1 cıhazı var.. Dıs sılıkon çercevesı deforme ama ıs goruyor ve gıdon aparatı ıcın arka tarafında vıda yardımı ıle sabıtlenebılır. Yuvarlak cercevesı, tak-çıkar yapmamdan dolayı gevşedı... Urunun şarz kablosu, kıtapçığı ve 1 adet hız/kadans sensoru mevcut. 25''-30'' dıs lastık genıslıgıne uygun, presta 60/80 mm presta sıbop ıc lastık setıyle takas edebılırım.

Geri