Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

D100 Adapazarı-Düzce Yolu

izmit- sakarya akyazı otoban köprüsüne yaptığımız idman yol sıkıntılı değil araç trafiği yoğun olabilir ama bu yolun tehlikeli olacağını varsaymaz biraz dikkatli olun gerisi kolay koskoca emniyet şeridi var sağ tarafta
10659206_372873919585367_3087032854355046483_n.jpg

tehlikeli olan yol istanbul-izmit arası felaket hiç girmedim girmemde canımı sokakta bulmadım :D sakarya yolunun gözünü seveyim

Scudo
Adapazarı-Düzce arası düzenli gittiğimden dolayı şöyle diyebilirim. Karapürçek yol ayrımına kadar yol genelde iyi, ondan sonrası içinde süper diyebilirim. oda toplamda 10. km. bir yol, yokuş durumuna gelince yokuş maalesef var. Hendek'e kadar eyim li olsa da ufak ufak uzun bir yokuş var ama gözünüzde büyütmeyin, Hendek'ten sonra inişli çıkışlı 3 tane ana rampa var, ondan sonraki çok rahat 10 km. iniş ve düzceye kadar düz. yol üzerinde her türlü imkan var, genel ihtiyaç market, yerleşim yeri sıkıntı yok. yol gidiş-dönüş duble yol. sıkıntı yapmayın. sürüceler bisikletlilere oldukça alışkın, bu yolu çok kullanan var. kazasız belasız yolculuklar dilerim. 70-75 Km. Düzce

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Z. YILDIZ
ben de bolu adapazarı arası yol bisikleti ile antreman yapıyorum yolda sıkıntı yaratan bi durum yok .

Yol için cesaretlendirdiğiniz için teşekkürler. Bu güzergahta Salcano XRS030 TIAGRA dışında hangi modellere bakmalıyım dersiniz?

@Aiberg

Aklınıza gelebilecek bütün tarz bisikletler ile bu yolda rahatlıkla gidebilirsiniz. Bisiklet tercihlerinde tamamen bütçe sözkonusu olduğundan bütçenize en uygun hangisini alabiliyorsanız, sizin için en iyisi odur.

• Madde 66 c.) Yük ve eşya taşınamaz. Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim :) Bu madde benim kafamı karıştırdı şimdi biz eşyalarımızı bagaja atıp d100 gibi yollarda gidemiyor muyuz? Yakın zamanda bunun gibi rotaları kullanacağımda.

@omeronatt o madde kullanımı etkileyecek şekilde -koltuk altında sandık, kafanın üstünde çuval vb- durumlar için. yoksa siz arka ve ön heybelerle elbette taşıyabilirsiniz.

madde açık bir biçimde yazılmamış; ama uygulamada hiçbir problem çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: omeronatt
@alinahit Sağolun cevabınız için. Böyle bişey olamaz diye düşünüyordum sonuçta herkez yüklenip çıkıyor yola bunu görünce aklıma takılmiştı teşekkürler :D

Geri