Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

dağ bisikleti anket 3000lira bütçe

kadro maşa ve jant seti açısından en dayanıklı ve yüksek olan model hangisi ?

  • Cube Acid 29 2015

    Katılım: 9 39,1%
  • Scott Scale 960 29 2015

    Katılım: 7 30,4%
  • Rockrider Big 8 29

    Katılım: 7 30,4%

  • Toplam katılım
    23
A

Anonim

Silinmiş hesap
arkadaşlar vites sistemi o kadar önemli değil zamanla yetersiz kalırsa yükseltebiliriz.bende sedona 729 var benim arkadaştada salcano ng 650 var aynı sene almıştık.kendisinin şuan bi miktar parası var ailesi biriktirdiği parayla beraber max 3000 liraya kadar bir bisiklet almasına izin verdi.internetten taksitle alacağız.kendisi forumdan bihaber zaten internetle pek alakası yok bendende araştırmamı istedi bu modelleri buldum.daha fazla uzatmadan özet geçeyim;
kadro maşa ve jant seti açısından bizi yıllarca üzmeyecek sorunsuz götürecek ve rahat bir bisiklet lazım.önceliğimiz bunlar.vites sistemi çokta önemli değil benim sedona 729da bile viteslerin yetersiz kaldığını öyle çok hissetmedik.kadro maşa ve jantları açısından sağlam ve uzun ömürlü bisiklet tavsiyelerine açığız.

ayrıca aklımızda salcano assos 20 29'' slx var sitesinde fiyatı 3500lira fakat mağazadan indirimle vs belki alabiliriz ama salcano olması başlı başına kafamızı karıştırıyor.bekletilerimiz açısından nasıl bir bisiklettir.genel olarak bozuk yollar ve hafif arazide kullanıyoruz bisikletleri.daha okula gitmeye cesaret edemedik çalınma riskine karşı ama şuan okul çevresinde araştırma içerisindeyiz güvenli sayılacak bir kaç yer bulduk belki okulada git gel için kullanabiliriz.

bisikletlerin linklerinide ekleyeyim donanım listelerinide görmeniz açısından;

rockrider
cube
scott
salcano eklenmiyor full slx set rock shox recon gold maşa shimano mt35 jant seti
 
Scudo
Cube , scott almanların rockrider galiba Fransızların .. rockrider a kadro konusunda ne kadar güven olur bilmiyorum peugeot , renault gibi markaları üreten yer .. ama scott , cube gibi kadrolarında kırıldığını gördük . cube ise F/P olarak scott dan daha iyi olduğu için ben CUBE diyorum teşekkürler .
 
Bende arkadaşım için araştırdım Cube 2015 LTD Race 29 modelini almaya karar verdim. İsterseniz bu modele bakıp karşılaştırın.

İllâ üç model arasında seçim yapıcaksanız Cube Acid 29 2015

 
bnce rockriderı canlı gözle tavsiye ederim muhteşem bisiklet aldıgınızda kesinlikle sizi üzmez vede ömür boyu kadro garantısı vardır. cubde ömür boyu kadro garantisi yok diye biliyorum.
 
Yurtdisindan getirme imkaniniz olur mu.. kargo siparisi olarak degil de, gelirken ucakla yaninizda getirebiliyorsunuz.. 4 bin lira butce ile xt donanımli carbon mtb alabilirsiniz..
 
Rockrider kadro ve maşaya ömür boyu garanti veriyor değişimlerde veya garantide kesinlikle sıkıntı yapmazlar.Diğer modelleri bilmiyorum birde merlin cycles a bak derim bazen fiyatlar oldukça uygun olabiliyor.
 
Bisikletlerin üçüde güzeller ve birbirlerine yakın özelliklere sahipler. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim. Öle aman aman bir sürüş farkı olacağını zannetmiyorum. F/P olarak Cube biraz daha göze çarpıyor. Yalnız bu aman aman bi fark değil. Eğer gözle görüp deneyip alma imkanınız var ise alın binin görün deneyin hangisi hoşunuza giderse onu alın. Çokta düşünmeye gerek yok.
 
(link) alternatif olabilir.
 
arkadaşlar anlaşılan 3ününde kadrosu tatmin edecektir.peki maşa ve jant setleri açısından birbirlerine üstünlükleri var mıdır ? ayrıca salcano assos 20 slx hakkında ne düşünüyorsunuz ? 3500 lira liste fiyatı var fakat mağazada elden indirimle vs 3200 civarına alınabilir diye düşünüyorum.salcanonun kadrosu diğerlerine göre nasıldır sizce ? fiyat performans açısından indirim yapabilirsek gayet makul olur gibi görünüyor.
 
Peşin alırsan sıkı pazarlıkla kesinlikle uygun fiyata düşürebilirsin.İnternet yerine magazalara bak Eminönüne bakmayı da unutma bence pazarlık etmeden Salcano xrs 030 için 1800 tl dedi üstünde 2200 küsür yazıyordu.
 
arkadaşlar cube yada scotta karar kıldık rockrideri eledik.bu 2si arasındada seçim yapmamız zor olacak tamamen alırkenki psikolojimize bağlı olarak seçeceğiz.kredi kartının gelecek aya dönmesini bekliyoruz aklımıza son olarak takılan 1-2 şey var.1.si 26inchte bindiğimiz kadro boyu ile 29inchte alacağımız aynı mı olmalı ? 26inchte 19 kadro boyu bize oluyorsa 29inchte de 19 mu olur yoksa bir düşük kadro boyu mu almalıyız.bu arada 19 büyük gelecekse mecbur 17 alacağız sizce nasıl seçmeliyiz ? arkadaşın boyu 178 civarı olmalı benden maksimum 2-3 cm kısa.diğer aklımıza takılan ise 27.5 olayı.çoğu marka daha fazla 27.5 bisiklet üretmeye başlamış.29 inch modası geçiyor mu ileride yedek parçada sıkıntı yaşamayalım hangisi standart hale gelecekse ilerisi için onu alalım.sizin fikirleriniz neler bu konuda
 
ghostta ömür boyu kadro garantisi veriyor
 
3 markayı da kullanmadım ancak Rockrider'den memnun kalmayan kimse görmedim. Ayrıca Decathlon müşteri ilişkilerinde sanırım Türkiye'nin en iyi firmasıdır.
 
Selam.

Cube ltd pro aldım 2015 race bir üst modeli kadroları aynı gayet kaliteli bir model sağlam açıları da güzel(bence).
Tavsiye ederim..
Scott da tabiki çok iyi
rr big 8 in kadro çok sağlam o da iyidir..
 
arkadaşlar kadro boyu için ne diyorsunuz peki ? ng650 de 19inch kadro çooook hafif büyük geliyor kendisine hiçbir rahatsızlık vermeyecek kadar yani.ama ng650 26er alacağımız 29er.19inch büyük mü gelir yoksa 17 mi almalıyız.bize aslında tam 18 lazım bence.19 alırsak yine hafif büyük olursa sorun olmazda küçük olmasını istemiyoruz.
 
Geri