Scudo Sports

Dag bisikleti icin asfalt lastigi

@Ömer İlker

CST deneyecegim galiba arkadaslar. Yorumlarimi paylasirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
Peki bir soru daha, mevcut iç lastiklerimi alacağım yol dış lastiği için kullanabilir miyim?

@ms_akdag

İç lastiklerin optimum kullanım boyutu üzerlerinde yazıyor: 26x1.50-2.00 gibisinden. Alacağın dış lastik boyutu bu sınırlar içindeyse kullanabilirsin. Hoş, aksi durumlarda da kullananlar mevcut ama ben hiç denemedim.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Kalite konusunda rubena nasıl? Ya da uygun fiyatlı kaliteli lastik önerisi olan?

@VolkanS

Bir sitede Cekoslavak mali yazmis, anlayamadim bende!!

Flash 1.75 im var, asfaltta memnunum. Birde rubena syrinx 1.50 aldım, c.tesi sipariş ettim bugün geldi, daha kullanmadım. Yurtdışında yorumlar fena değil, 16tl, neredeyse iç lastik fiyatına (link)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: codeentry
Maxxis Overdirve 26"x1.75 in en ucuz modelini kullanıyorum ( sadece maxxprotect özelliği olan sanırım) oldukça sağlam ne kayalık taşlık yollardan geçtim hiç patlak olmadı ve aşınmada pek olmadı. Asfalttada oldukça sessiz yani o kadar akıcı diyebilirim.

• Beğen
@Melih Çolak

1.50 de goruntu olarak kotu deniyor ve pek guven vermiyor bana, bende 1.75 ya da 2.00 alacagim

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@ms_akdag
Bence o markanın açılımı "CESET". Bir arkadaşım o lastiği kullanmıştı. Tur sırasında patladı ve sadece sökmemiz 30 dakikamızı aldı. Benim kullandığım lastik Continental Tourride 1,75. 10.000 km de 5 patlak. Patlama nedeni ise, ya tavuk kemiği, iri gül dikeni ve çivi. Camlar içine giremiyor. Kevlara takılıyor. Ayrıca 10.000 km kadar daha sıkıntısız kullanabilirim.

Zaten yeterince marka tavsiyesi gelmis. Ben sadece kalinlik onerecegim. Asfalt icin ve arazi icin lastik degistirmeyi planliyorsunuz ancak bu iş bir sure sonra sıkıcı oluyor ve bazen useniyorsunuz. 1,75 genislik her kosul icin asfaltta - kros kullanimda (hardtail kosullari zorlamadikca) sizi rahatlatacak ve dengeli olacaktir. 1,50 ye inmenize veya 2,00'ye cikmaniza gerek olmadigi gorusundeyim.

@suat akman

Cok tesekkurler Suat Bey, degerlendirecegim. Peki 1.75 dis lastik ile 2.00 ic lastik kullanilabilir mi?

@ms_akdag

Uygun ic lastik daha iyi olur ama ben ucuza denk getirdigim 1,75 - 2,10 ic lastiklerle 1,50 ve 1,90 dis lastik kullandim sorun olmadi. Cok problem yaratacigini sanmam.

• Beğen
merhaba,
2,10 luk dış lastikleri 1,75 le değiştireceğim aynı iç lastiği kullanabilir miyim?
tşk.

Kullananlar varmis, sorun yasamamislar.

1,75 lik dış lastiklere 2.10 dan çıkan iç lastikler takıldı. Yaklaşık 2 saat boyunca kullandık, sorun yok. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Arkadaşlar merhaba tekrar,

starbike.com adresinden alışveriş yapmaya çalışıyorum (karar verdim, Schwalbe Marathon Plus Tour 26x2.00 alacağım), aşağıdaki hatayı alıyorum, kkartımda sorun yok, adreste de Türkçe karakter kullanmamaya özen gösteriyorum ancak her defasında aynı hatayı aldım, karşılaşan ya da çözümü hakkında önerisi olan var mı?

The address data is invalid. Please check name, e-mail and address information.

Your transaction attempt has failed repeatedly. Please contact your bank or credit card service. They log every transaction attempt and can tell you the reason why it failed and how to solve it. The most common reasons are a limit on your card or an out-of-country purchase protection, which needs to be lifted temporarily.

The address data is invalid. Please check name, e-mail and address information.

@ersin cem emci

2.1-3.0 arası iç lastikler de var 1,75-2.125 de var...
benim bisikletimin eski iç lastikleri 1,75-2,125'di mesela. onu kullanabilirsiniz... ama 1.75'e her 2.10'dan çıkan uyacak diye bir durum yok...

genelde iç lastiğin üzerinde yazar zaten.

Geri