Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Everset @NightMonster17 dediğin gibi blackedition güzel ama 2000 bantlarına nakitte 982xc2 acerada bulunabilir,
CARRARO BIG 929 2200TL civarlarında arka artıtıcı deoere onun haricindekiler karışık altusda var acerada
INSOMNIA 29 var oda 2000-2200 bantlarında maşası güzel, vitesler altus
bu tabloya baktığınız zaman yine en mantıklısı mosso oluyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Everset
@Volkansln1
kardeşim bu fiyatta alınabilecek tek bisiklet diyebilirim
 
@Volkansln1 kardeşim öncelikle iyi mtbler 2000TLden başlar.
Rockrider bu modeli gibi ,farklı markalardaki ucuz mtbler ile dağa bayıra çıkarsan vites sistemi ve amartisör sistemi seni yarı yolda bırakır.
Bu yüzden şehir içinde kullanacaksan öncelikle mtb değil sabit maşalı bir bisiklet seç. Bu sayede hem gereksiz ağırlıktan kurtulursun hem de tam manasıyla çalışmayan bir amartisörden kurtulmuş olursun. örnek mosso LEGARDA 1821
Ama illa mtb alacam diyorsan en azından 1400 lira filan biriltirip mosso full altuslu raceline alabilirsin
 
Öncelikle bu tarz bir platform kurdugunuz için teşekkür ederim.
Boyum 1.87cm kilom 67 biraz araştırma yapmaya çalıştım ama daha önce bir bilgi birikimim olmadigi için sizler önceki açılan forumlarda ne kadar yardımcı olmaya çalışmış olsanız bile bazı tabirleri anlamadığım için forum açma kararı aldım . 1700 TL Bütçem var mtb olarak ne önerirsiniz ?
Şimdiden teşekkürler
 
Boy 175. Kilo 70.

1000 tlye kadar bütçem var. Bianchi aspid 29 almayı düşünüyorum önerirmisiniz arkadaşlar?

Bütçeyi biraz daha arttırıp 1300 civarına Rockrider 520 modeline bakabilirim fakat Bianchi kadar güven vermiyor bana markası malesef.
 
@Devbisikletçi ben bu işin profesyoneli değilim ama bildiğim kadarıyla 28" mtb yok. ayrıca yazıdan anladığım kadarıyla senin mtb'den ziyade touring bisikletine veya hybrid bir bisiklete ihtiyacın var gibi duruyor zira mtb'lerin aynakol çapları küçük dolayısıyla belki yokuş çıkarken daha rahat edersin ama düz yolda hele ki uzun yol yapacaksan çok yorar.
 
@Anıl Erdoğan
Peki sehirde kullanir gibi yapip köy yollarina saparsak ne önerirsiniz?
 
Eğer kondisyon yüksek ise MTB alınmasında sakınca olmadığını düşünüyorum

 
@skaikru 1000TL mtb alacaksın ve şehirde kullanacaksın dimi?

@Değildedeğil
şehir içinde mtb tavsiye etmiyorum. Patika ve dağda kullanacaksanız ise mosso WILDFIRE V, carraro force 315 bayan mtb, salcano NG650 26 LADY V, gibi modellere bakabilirsiniz.

@mariokaldato
:kptmya::kptmya::kptmya:
mtb önerir gibi yapıp yine sabit maşalı ama kalın lastikli cycle cros çakması öneririm :D:D
 
Merhaba arkadaşlar 110 kilo 1.80 boyundayım kendime uygun bir mtb istiyorum aklımda 3 bisiklet var

(link)


(link)


(link)

Bu 3 bisikletten en iyisi (beni taşıyabilecek) hangisi hangisini almalıyım bazı bisikletlere binince lastiği iniyor gibi ve ya çöküyor gibi görünüyor ınince düzeliyor ondan bir sorun olur mu ve ya bu bisikletlerden hiçbiri olmazsa ne alabilirim 1500-1600 tl sınırım var
 
@Anıl Erdoğan Hafta sonlari kamp icin sehirden uzaklasmayi dusunuyorum. Genel olarak 2 sekildede surus yapicam. Bildigim kadariyla mtbyle sehirdede arazidede surebilirim. Fakat yol bisikletiyle araziye cikilamiyor. Dedigim bisiklet hakkinda fikririniz varmi hic anlamiyorum cunku teknik olarak bisikletlerden. Bianchi aspid 29 sormustum. :)
 
@skaikru
Hemen bilgilendiriyim.
Mtb şehir içinde ağırlık ve hantallıktır. Ama arazi ve patika da canavardır. Örnek Ford Ranger4x4
Yol şehirde içinde ve asflatta hızlırdır akar gider ama serttir ve kaymak asfalt ister : Örnek lamborghini
Hibrit hafiftir şehir içinde yormaz, patika da fena gitmez ortalamadır yani . Örnek linea.

Araba örnekleri tamamen farazi olarak. Anlatabilmek için.

yani sana en iyi hibrit sabit maşalı bisikletler gider hem hafiftir yormaz hemde zırhlı lastikler ile düşük patikalarda da sorun çıkarmaz.

örnek mosso legarda 1721,
İlla mtb alcam diyorsan bianciyi al giriş seviyesi için normal bir bisiklet.
 
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 37 ilk defa bisiklet sahibi olacam. Kilom 80 boyum 173 cm. Dağ bisikleti almak istiyorum bir hafta kadar forumları gezdim bisiklet hakkında bilmediğim bir sürü şey varmış. O yüzden tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Üst limitim 2000 tl dir. dağda bayırda sürmek için hangi bisikleti önerirsiniz. Alırken nelere dikkat etmelim. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
 
Merhabalar,

1500, maksimum 1700 lira civarına hem düz yolda, hem de Trakya'nın arazilerinde kullanacağım, beni 4-5 sene rahat rahat götürecek bir MTB bakıyorum. Şimdilik seçeneklerimde Kron xc 150 ve Rockrider 540 var. (not: Decathlon dan 150 liralık bir çekim var, bu yüzden rr540)

Şimdiden teşekkürler.
 
@Anıl Erdoğan merhabalar. Muglada memurum. Hafta sonlari uzun yol yapmak istiyorum. Bütçem 1300-2000 tl. Arası. Bisiklet konusunda yeniyim. Hemen hemen hicbir bilgim de yok. Lastik olarak 27.5 mu alayim 29 mu. Biri btwin diyor biri salcano biri mosso biri bianchi ? Simdi ben dag bisikletini alinca yolda suremez miyim. Yorucu olma kısmında sorun yok. Ben zaten beni yorsun ve kuvvet versin istiyorum. Bu arada 177 boyum ve 85 kg im. Zaman ayirip beni aydınlatırsan cok memnun olurum. Saglicakla kal.
 
Geri