Umut AKAN
Aktif Üye
- Tepki
- 113
- İsim
- Umut AKAN
- Bisiklet
- Merida
Sevgili büyüklerim 15 yaşında hergün dershaneye dahon marka bisikletle gidip gelen (yaz kış ve kasksız ) sonra işin bilincine varıp (kask eldiven tayt forma ...) daha tedbirli bir şekilde bu sporu biraz daha ilerletmeye karar verip nisan ayında 2014 model sram x4 vites sistemli bir sedona 720 aldım bisikletimden çok memnunum özellikle İzmir'in yollarının taş ve çukurdan geçilmemesiyle birlikle .
Gelelim soruma Dağ bisikletim her ne kadar avid hd fren sistemi sayesinde çok iyi tutsa da maşası konfor sunsada sanki yol bisikleti (sedona610) almadığım için bir pişmanlık duyar gibiyim sizce bu yıl yaz kış dershaneye giderken (trafik ve insan kalabalığı dahil) yol bisikletimi daha avantajlı yoksa dağ bisikletimi hepinize yorumlarınız için teşekkürler
Gelelim soruma Dağ bisikletim her ne kadar avid hd fren sistemi sayesinde çok iyi tutsa da maşası konfor sunsada sanki yol bisikleti (sedona610) almadığım için bir pişmanlık duyar gibiyim sizce bu yıl yaz kış dershaneye giderken (trafik ve insan kalabalığı dahil) yol bisikletimi daha avantajlı yoksa dağ bisikletimi hepinize yorumlarınız için teşekkürler