Merhaba;
Yurtdisinda yasiyorum, kullandigim bisikletin turkiyede satisi olmadigindan once bisikletimi tanitayim, (link) bu linkteki bisikletin S yani kucuk boyutta olanini yaklasik 4 senedir sadece haftasonlari ve gezmek icin kullaniyordum bu yaz ise git-gel yapmaya basladim, surekli yanimda laptop tasidigim icin sirt cantasi hem agirdi hemde tumseklerde sirtima kamci etkisi yapiyordu, bunun icin bende su ikiliyi siparis ettim.
1-koltugun demirine takilan bu aparat
(link)
2- soyle bisiklet icin arkaya takilabilen bir laptop cantasi
(link)
(Adminler link vermek yasak mi bilemiyorum yasaksa bu linklerdeki resimleri kopyalayip mesaja gomebilirim)
gelelim soruma, bunun montajini yaptim lakin umdugum gibi olmadi bazi sorunlarim var
1- pedal ucuna bastigimda ayagim cantaya carpiyor, cantayi taktigim taraftaki ayagimin topuguyla surmem gerekiyor,
2- cantayi olabildigince rayin arkasina dogru sabitledigimde ayagim degmiyor fakar cantanin alti lastige degiyor,
3- ayrica bu koltuk demirine takilan aparat kendi etrafinda donuyor. vidasina ne kadar guc kullansamda sabit degil, bisikletin yattigi tarafa dogru demir donuyor.
- Sizce yanlis urunu mu satin aldim, bu koltuk demirine monte edilen aparatin yerine daha sabit duran bir sey mi almaliyim, S boyutunda bir MTB ile bu tarz cantalar olmaz mi
canta fazla mi buyuk bisiklete gore..
Herkese keyifli pedallamalar iyi gunler,