Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikletinde hangisini seçmeliyim?

Decathlonun Samsun şubesinde çalışıyorum Btwin Rockrider 8.1 gerçekten çok kullanışlı ve akıcı bir bisiklet ve verilen parayı çok rahat hakediyor.Ve Btwinin kadro ve maşasında ömür boyu garantimiz var.Gönül rahatlığla alınacak bir bisiklet herhangi bir bisiklet mağazasından alıpta sorun çıkınca götürmeye çekinceğine Decathlondan al en ufak birşeyde hemen ilgilenirler aldığınız mağazada.İyi geceler

Scudo
Fiyat/Performans.. Parasinin hakkini veriyor yani :)

Batuhan açıklamış :)

Bu arada ikinci el bisiklet arıyordun. Tavsiyem ocak ayına kadar beklemendir.

Tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler.Rockrider almaaya karar werdim.

Gidon boğazı 100 mm yani uzun kullanıyorlar,kadro boyunu iyi belirle...kolların dümdüz oturursan dirsek ağrısı yapacaktır,bir küçük boy kadro al.

Rock Rider ları iki övdük zam geldi 8.1 e 100 tl 8.3 e 200 tl nedense bi anda bu hareket beni üründen soğuttu.

Rr 8.3 un fiyati hala ayni 2.999

Evet yanlış bilgi gelmiş ama 8.1 in fiyatının neden yükseldiğni hala anlıyamadım. Dolar dan Euro dan dolayı olsa hepsinin yükselmesi gerekiyor. Decathlon ufak bi çakallık yaptı gibi.

Arkadaşlar Decathlonda Rockrider 8.1 İndirim sizce ne kar sürer o indirim bugün alıcaktım ama sorun oldu 2 hafta sonra alabilirim sizce uzun bir süre kalırmı indirim ?(Bu Cümle kadar Saçma Bir Cümle Daha Önce Kurulmamıştır. :D )

Decathlon mevsim geçişlerinde indirim yapıyor, eğer indirimli ürün mağazadaysa satılana kadar indirimde kalır, fakat internet ürünü ise tükendiği an zaten alamazsınız, ayrıca Decathlon mağaza ve internet stoklarını ayrı tutuyor. Yani mağazada ki ürünler internette gözükmüyor.

Dekatlon müşterileri sezonu kapattığı için o indirim sezon açılana kadar devam eder bence :)

Aramızda Decathlon çalışanı yoksa bu sorunun cevabını kimse bilemeyecektir.
Stok bitene kadar sürecektir herhalde.

@Nizami

ben bilmem bilmem, ben bilmem decathlon bilir :p

Bisikletler tükenene kadar indirim durur. Tükendiğinde de kaldırılır ilandan. Ancak stokların tükenmemesi halinde sezon açıldığında tekrar eski sezonda olsa yeni sezon fiyatından satılır.

Bu arada bu RR 8.1 fiyatı yeni indirime girdi. Stoklar bitmezse bir ay daha indirimde kalır gibime geliyor.

Pazar günü Gaziemir Decathlon mağazasına gittim ilk önce rockrider 8.1 alıcaktım ama sonradan inişlerde kullanıcağım için Rockrider 500 s aldım.Fren sistemi biraz beni tedirgin etti ama olsun artık :DD

8.1 ile de inerdin yav. olsun artık hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Nizami
Teşekkürler abicim.8.1 almamamın sebebi arka amartisörünün olmaması.Arka amortisör olmayınca biraz zor oluyor. ;-)

Geri