Scudo Sports

Dag bisikletine sabit masayi nasil uyduralim?

celikkadro

Daimi Üye
Tepki
331
İsim
Tayfun
Merhaba arkadaslar,

26inch tekerli eski dag bisikletime sabit masa takip sehir ve tur bisikleti yapmak istiyorum. Sabir masanin bacaklari daha kisa olacagi icin bisikletin on tarafi bir miktar asagi inecek.

Buna nasil bir cozum onerirsiniz?

Carraro MTB'nin acayip bir alete dönüşümü...

Bu konuda, uzun saft borusu ile gidonu yukari almaktan soz edilmis. Bu zaten dusundugum bir sey.
Benzer degisimler icin uzun bacakli sabit masa diye bir sey var midir acaba?

Bisiklet V-frenli. On freni diske cevirip 26inch teker ve 27.5inch masa takmak bir cozum olabilir mi?

Scudo
20160622_193545.jpg Merhaba . Nasilsin? Dostum 28 jant masasi taktim bi bak bakalim nasil

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
28 inç lik bir maşa alabilirsin gidon yükseltme aparatı kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende mosso marka sabit maşa taktım sedona ya boğaza yükseltmek için araya parçalar da koysam amortisör olmadığı için çok az alçak oldu yinede amortisörlü maşa dan çok daha hafifi

tam benim yapmak istediğim değişim konuyu sabırsızlıkla takip ediyorum bende ön freni disk fren yapıp düz maşa takmak istiyorum bisikletime aslında bişey daha düşündüm ama mekanizma hakkında bi fikrim yok ön freni ultegra yapıp v-fren kollarını kullanabiliyor muyuz ?

V fren varsa 28 uyumlu sabit maşa sorun çıkartır ama disk frende sorun olmaz.

@celikkadro
bunun nesi sorun ? ne gibi dezavantajı olacağını düşünüyorsunuz ?

mtb bisiklet alıp istanbul yolları deyıp dag bayır hoplıcam deyıpte daha hızlı gıtmek ıcın tam performans alabılmek ıcın mtb bisikleti benliğinden cıkartan kardeslerım abılerım...neden mtb alıyosun o vakıt..makıne neyı hakedıyosa o seklıyle kullanmak lazım bence.

Keyif işte mtb aldık zamanında hem mtb hem yol bisikleti alicak ne param ne yerim var o yüzden elimden geldiğince daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyoruz illa soğutucu bir yorum aticaksiniz dimi buraya yardim etmek yerine

• Beğen
Tepkiler: ilhami35
hem dagda bayırda hemde şehir içinde kullanmak ıcın tasarlanmış cyclocross bisikletler var..yapmaya çalıştıgınızın hazırı var yani onu demek ıstıyorum..@MelihB :):) kolay gelsin

Geri