@-Skynet- Evet hocam 1.000 tl ceza yersek aleme ibret oluruz
@ahlaksız - Hız istesemde yapamıyorum hocam
kazara bişeyler yapmışız
@ilker.prime - gps sinyal kesilip geri gelmesi ve bu sırada dengesiz bi hesap yapması mantıklı
@alicangul29 - güvenilirlik yazılımlara göre değişebiliyormuş hocam test yaptım
@Emre Özhan - 52 kiloda 67km/h güzel rakam. sonuçta zayıflık=bisiklet sürümünde rahatlık. Bu arada sizin kilonuzun iki katından 2 kilo fazlam var
@CmlCLK - gpos in farklı yazılımlarla farklı sonuçlar verdiği maalesef dediğiniz gibi
@SerkanEriş -hocam gözlerim irade dışı ağlamaya başladığı için öyle gibi geldi. 28-30 sene önce yarış bisikletimle o süratlere çıkmışlığım var. sonnu hüsrandı gerçi
Siteye video atılabiliyorsa yeniden denerim.
@Chunkorfly - Hocam sizin yorumunuz tamamen kafamı karıştırdı. Şöyle söyliyim aynı yükseklikten yere farklı kiloda iki cisim atsak ikiside yere aynı andamı düşecek ???
@Murat Cömez - Aynen hocam katılıyorum
@hamlet2006 - Ağırlığın bayır aşağı hız kazandırması konusunda size katılıyorum. Chunkorfly nikli arkadaşın dedikleri kafamı karıştırdı biraz.
@Eray Gündoğdu - Aynen hocam bu konuyu açana kadar GPS hızlarına güvenen biriydim.
@Pabioo - 67 km/h mantıklı bir rakam bence. ama sizin çıktığınız hızdada bir taş değse pek farkımız kalmaz sanırım
@GagarinlerinYuri - aynen hocam size katılıyorum. kilolarımızda birbirine yakın yanılmıyorsam. Pisiklet Süren Adam+Çanta=GagarinlerinYuri+2
@Mhmm@ Dün akşam 2. inişimi videoya çekmiştim tekerlerden hızlanınca elektrikli motor sesi geliyor
gerçi bu sefer 58 km yaptım
@Guanzo45 Lastik o kadar fark ediyormu ?
@Afyon35 Katılıyorum.
@muskulpessent . hız ve kadans sensörü olmayan sistemleri dikkate almamak doğru. Ama bayır aşağı kadansdan daha fazla sürat yapmıyormu sizce bisiklet ??? yani 91 değilde 65-70 km/h yapsa bisiklet ölçüm hatası desek. 70 km için ön 42 arka 14 ile yaklaşık 190 kadans çevirmem gerekki benim için imkansız bacaklarım 63 cm
@Alp Tigin Tengrikut - katılıyorum hocam 85 km ciddi bir rakam kilonuz kaç ?
@ysnakblt - aynen hocam
zaman boldu yazıverdim. iyi forumlar