Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikletiyle yaptığınız en fazla hız?

Düz yolda maksimum hızım 46 km oldu :) Bunu da belirtmek istedim

Scudo
ömerli yolunda dik rampa.bayaaa dik rampa 90 km yi gordum scottla.baktım gidon titremeye başladı.yavasladım.risk alsam 100 km vururdum banko.goruntuyu kayıt edip koyacam buraya bir sonraki inişte

Mtb ile düz yolda 54, bayır aşağı 81km daha yapardım ancak façam yemedi :D

@Alperen ERTEN

Ölüdenizin rampasından bende inmiştim, yanılmıyorsam 85i geçmiştim 2 sene önce ancak virajlar çok ve aşırı dikkat istiyor. O zamanlarda da yol çalışması vardı mıcırlıydı.

Hız ile alakalı konularda ne cevherler yatıyor aslında! Bu kadar buralarda "sözüm ona olan" arkadaşlar harcanmayın bence özellikle mtb ile olan hızlar... Uçuyor uçuyor başlık.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Bence de harcanmayin. Yakin da dünya rekorunu da kirdim diyen olur gibi geliyor bana... :islik:

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Yokuş aşşağıya max hızım 78 , düz yolda ulaştığım anlık hız 55 ( rüzgar arkamda ) yol bisikleti kullanıyorum. Zorlasam veriler artabilir ama korkuyorum :D

@Dogukanaksu

Haklısınız doğukan bey, bir video şart.

Ben altunİzadeden ÜskÜdara İnerken 65 km yİ gÖrdÜm daha da pedallamadim ÇÜnkÜ en ufak bİr sarsintida kontrolÜ kaybetme durumu ortaya Çikiyor.

@Berksan

Videosu olanda var hem de MTB Fully ile.... :)

Merhaba, Dün Carraro 940'ımla 112 yazdırdım. 90'ı bulmaz diyenlere tekerleğine bahse girerim. Tekrarı benden.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Endomondo bende 111,7 gösterdi bir kaç kere :D.Sonra strava ya geçtim.Hatta strava için cihaz aldım.111.7 endomondo sınırı galiba.:D Yoksa 200 görücekti sanırsam ahahahah :D.Strava salak galiba max 82,6 gösteriyor :D amma çok gülmüşüm be :D

Ben de 20 yıllık bir mtb ile Bahçelievler Kadir Has önünden e 5 den şirinevlere inerken 68 i gördüm

29 ekim den sonra ki gün full bady armor koruma ile pür dikkat ben ve bisiklet harici başka bir ağırlık olmadan selamiçeşme ışıklardan gece 02:45 suları başlayarak feneryolu ışıklardan sonra ki sağa eğimli bayırdan yardırarak trafik sıfır, lastikler sıfır, hız lastikleri, yol adeta üstümden geç kay diye bağırıyor. stada gelmeden opetin önünde 80 km yi zorladım ama geçemedim yol bitti, nefes bitti, opetin önünde gece 3 e kadar da börekçinin önündeki trafik ekipleriyle karşılıklı çay içtik :D

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Ben yokuş aşşağı yol bisikletiyle 95 gördüm, yarışta olduğum için çekemedim tabi, düz yolda sprint yaparken bir çok kez 70 75 arası gördüm

hergün okuldan eve gelirken 35-40 görüyorum düz yolda

@Doruk Ö.

aman dikkat o hızda bırakmayın elinizi...:eek:ha:

Geri