ömerli yolunda dik rampa.bayaaa dik rampa 90 km yi gordum scottla.baktım gidon titremeye başladı.yavasladım.risk alsam 100 km vururdum banko.goruntuyu kayıt edip koyacam buraya bir sonraki inişte
Ölüdenizin rampasından bende inmiştim, yanılmıyorsam 85i geçmiştim 2 sene önce ancak virajlar çok ve aşırı dikkat istiyor. O zamanlarda da yol çalışması vardı mıcırlıydı.
Hız ile alakalı konularda ne cevherler yatıyor aslında! Bu kadar buralarda "sözüm ona olan" arkadaşlar harcanmayın bence özellikle mtb ile olan hızlar... Uçuyor uçuyor başlık.
Yokuş aşşağıya max hızım 78 , düz yolda ulaştığım anlık hız 55 ( rüzgar arkamda ) yol bisikleti kullanıyorum. Zorlasam veriler artabilir ama korkuyorum
Endomondo bende 111,7 gösterdi bir kaç kere .Sonra strava ya geçtim.Hatta strava için cihaz aldım.111.7 endomondo sınırı galiba. Yoksa 200 görücekti sanırsam ahahahah .Strava salak galiba max 82,6 gösteriyor amma çok gülmüşüm be
29 ekim den sonra ki gün full bady armor koruma ile pür dikkat ben ve bisiklet harici başka bir ağırlık olmadan selamiçeşme ışıklardan gece 02:45 suları başlayarak feneryolu ışıklardan sonra ki sağa eğimli bayırdan yardırarak trafik sıfır, lastikler sıfır, hız lastikleri, yol adeta üstümden geç kay diye bağırıyor. stada gelmeden opetin önünde 80 km yi zorladım ama geçemedim yol bitti, nefes bitti, opetin önünde gece 3 e kadar da börekçinin önündeki trafik ekipleriyle karşılıklı çay içtik