Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ Bisikletlerimizin Fotoğrafları

Peugeot Mosaique alayım mı almayım mı başlığından sonra kendimi burda buldum.

Amacım, şehir içi dolaşmak, gidona alışveriş poşetleri takmak ve hatta arkaya bagaj takıp evin ihtiyaçlarını arkaya duzmekti.

Sonra Peugeot Mosaique, Bisan İhlas Mountain Cat... falan filan derken, bari ayağımı yerden kesecek, daha az masraf çıkartacak güncel bir model olsun diyerekten uygun fiyata bulduğum ilk dağ bisikletimi almış oldum.

IMG_20220217_183826.jpg

Scudo
Peugeot Mosaique alayım mı almayım mı başlığından sonra kendimi burda buldum.

Amacım, şehir içi dolaşmak, gidona alışveriş poşetleri takmak ve hatta arkaya bagaj takıp evin ihtiyaçlarını arkaya duzmekti.

Sonra Peugeot Mosaique, Bisan İhlas Mountain Cat... falan filan derken, bari ayağımı yerden kesecek, daha az masraf çıkartacak güncel bir model olsun diyerekten uygun fiyata bulduğum ilk dağ bisikletimi almış oldum.
Şehir içi dolaşmak zor olmuyor mu MTB ile? Eskiden bianchi grizzly MTB vardı çok zorlanıyordum sürerken.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Şehir içi dolaşmak zor olmuyor mu MTB ile? Eskiden bianchi grizzly MTB vardı çok zorlanıyordum sürerken.

IMG_20220312_194557.jpg
Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşadığım için mtb on numara oluyor, zor olur mu hiç.

İlçe yollarımız Ay'ın yüzeyi gibi çukur çukur, taşlı topraklı, delik deşik olduğu için Rockrider ilaç gibi geldi.

Yol bisikletim ile çıkarken ne yapsam nerden gitsem diye düşünüp hesap yaparken mtb ile hesapsız kitapsız bam bam bam giriyorum her yola. 💪

284209 dosyayı görüntüle
Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşadığım için mtb on numara oluyor, zor olur mu hiç.

İlçe yollarımız Ay'ın yüzeyi gibi çukur çukur, taşlı topraklı, delik deşik olduğu için Rockrider ilaç gibi geldi.

Yol bisikletim ile çıkarken ne yapsam nerden gitsem diye düşünüp hesap yaparken mtb ile hesapsız kitapsız bam bam bam giriyorum her yola. 💪
Bursa nın yollarını bilirim, gezmeye gittiğimde yürürken bile zorlanıyordum özellikle osman gazi ve yukarısın daki kalan mahallelerde.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Bugun yeni fren seti ile ilk sürüsümu yaptim aydosta. Mt520 4 piston frenler eski mt200 frenlere gore cok cok farkli ve zevkliydi. "Bu inişte duramayabilirim" seklinde hiç düşündürmedi. Tek parmak hissiyatı ve kontrolü gayet iyiydi.
Fotoğraf bayrak tepesinden.
Cikis cok acı verse de inis inanilmaz keyifliydi.
20220501_140642.jpg

Son düzenleme:
Geri