Scudo Sports

Dağ mı alsam yol mu alsam ?

Flyleaf

Üye
Tepki
5
İsim
Utku
Birkaç kere burada konu açtım sağolsun herkes bir fikirde bulundu :D ilk defa bisiklete başlayacağım forumda yorumları okurken kafama takıldı bir soru onu sizinle paylaşmak istiyorum. Şimdi ben yılbaşından sonra dağ bisikleti almayı planlıyorum normalde ama oturup düşündüm asfalt dışına çıkar mıyım çok fazla diye ? asfalttan pek çıkmam açıkçası olsa olsa birkaç kere yaylaya giderken o yolunda büyük bir kısmı asfalt :D dağ bisikleti alıp yolda asfaltta sürmek çok mu amelelik olur çok sızlanacağımı düşünmüyorum hangisini sürersem süreyim büyük ihtimalle çok zevk alacağım. Bu konu hakkındaki fikirlerinizi benimle paylaşmanızı umarım :D

Scudo
konu başlığını yanlış açmışım "dağ mı alsam yol mu alsam" olacaktı

Asfaltta kullanacağım diye söyleyen sensin zaten , bence seçimini çoktan yapmışsın.;)

• Beğen
Tepkiler: enn_es
Kullanacağın yer çoğunlukla asfalt diyosun o zaman yol al ama ben mtb den vazgeçmem :)

yol al iyidir iyi asfaltta kullanacakmışsın zaten

yol bisikletinin verdiği zevki dağ bisikletinden alamadım. şu anki bisikletim 2000 tllik isterse 4000 tllik mtb versinler bundan vazgeçmem

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Flyleaf amacına göre yol bisikleti daha uygun. Daha seri ve hızlı sürüş imkanı sağlar. Yoğun bir şekilde arazi sürüşü yapmayacaksan mtb işine çok girme derim.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Geri