Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağlarda bisiklet sürmek

Bülent Bey elinize sağlık çok güzel yazmışsınız.

Scudo
Harikasın Bülent abi

müthiş, saf bir sunum. en son trabzon paragrafı çok açık tarif edilmiş. çok iyi özetlemişsiniz. teşekkürler.

Resim olmasada, o çevreleri bilen birisi olarak, bende oraları dolaşmış oldum. Gayretiniz için teşekkürler.

Sevgili Bülent hocam hissettiklerinizi ne güzel yazmışsınız. Sizinle oralarda dolaşmış olduk. Ben de bir ortopedi uzmanı olarak çok eski bisiklet merakıma yeniden dönüş yaptım.Bunda gerek bulunduğum çevredeki çok güzel bir bisiklet yolunun katkısı gerekse daha önceki sakatlıkların( ACL lezyonu ve metatarsalji) etkisini yadsımamak gerek..Selamlar iyi pedallar..

çok güzel bir yazı olmuş..:) Nicelerini bekliyoruz...:) Ellerinize sağlık...

Çok güzel yazmışsınız, anlatışınız, betimlemeleriniz muhteşem, ellerinize sağlık bir sonraki tur anlatınızı merakla bekliyorum. :)

Betimlemeniz fevkalede güzel olmuş. Ancak bu kdr güzel anlatılabilirdi. Emeğinizi sağlık. Fotograflar nerde ?

bu yazıyı okuduktan sonra bısıklet surebılmıs olmanın cok buyuk bırsey oldugunu anladım. ellerınıze saglık hocam.

Resime hiç gerek kalmadı . Betimlemeleriniz ile virajları sizinle birlikte dönüp, yokuşları birlikte indim. Teşekürler.

Bülent Bey, ellerinize ve pedal basan ayaklarınıza sağlık çok ama çok güzel yazmışsınız,
Bisiklet aşkına İstanbul trafiğinde sürmeye çabalayan bizlerinde darısı başımıza inşallah..

Bülent bey.
Rotayı bilen birisi olarak güzel bir tur yaptığınıza eminim :) hatta harika olmuştur..
Sis dağını'da denemenizi isterim.
Sis dağı,Erikbeli,Kadırga,Zigana,Zigana tüneli hep bir birine bağlantılı ...

Saygılar selamlar.

Anlatımınıza hayran kaldım. Bu sıcacık ve aşılayıcı paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Keyifle okudum çok güzel bir yazı, gerçekten çok teşekkürler

Keske imkanim olsa ve daglarda yasayip surekli yapabilsem die arzuladigim aktivitedir.

Dogada yasama imkanim olsa yol bisikletinin tabii ki yuzune bakmam. Bakma, istanbulda mecburuz iste.

Guzel veya ortalama bir mtb ile dogada turlar yapmak gezmek tozmak bence bisiklet olayinin en guzel yonu.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Çok güzel yazmışsınız hocam elinize sağlık.

Hocam güzel modifiye bir yazı ilk başı bana bir yerden alıntı gibi geldi ama verdiği duygu ve sonradan yaptığınız modifikasyonlarla duygu yüklü olmuş. Yine de sevdim, uğraş vermişsiniz..

Zen and the art of motorcycle maintance .. I read this book when I was @ prep school METU .. year 1992 ..

Geri