Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Daha az ağırlık için böbrek aldırmak

Scudo
Beynini aldıranlar varda bu kadar ileri giden biri olabileceğini düşünmüyorum böbrek olmadan yaşayamayız öyle değil mi?

@Pamuk
yaşayabiliyoruz ondan dedim zaten, onsuz yaşayamadığımız bir sürü yer var aslında vücutta yaşamı fazla etkilemeyecek yerleri aldırabilir sporcular :D

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Ben ayağımdaki küçük parmakları aldırmayı düşünüyorum nasılsa sağa sola çarpmak ve acı vermek dışında bir önemi yok. SPD ayakkabıyı da giydim mi off kelebek gibi uçarım.

İç organ ise hiç aklıma gelmemişti. 100 küsür gram az bir ağırlık değil sonuçta.

ayaktaki en küçük parmağın gereksiz olduğunu ve bir zaman sonra artık olmayacağını okumuştum. evrim...

dolayısıyla ayak küçük parmağını aldırabiliriz kanımca.
hem bu sayede daha dar(küçük) bir ayakkabı giyer ve ayakkabının ağırlığını da azaltmış oluruz.

Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklısını severim...

Arkadaşlar biraz da akıl gerekiyor maalesef. Hatta Atatürk e göre ilk sırada ama isteyen sırayı değiştirebilir yada sıralamadan çıkarabilir tabii.

Bence buna karaciğeri de ekleyebiliriz. karaciğer vücutta kendini yenileyebilen tek organ. %60 ı nı aldırdın mı baya hafiflersin. 3 ayda tekrar yerine geliyor zaten. Hem belki karaciğer yetmezliği olan birine de şifa olursun. :D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
3880cf63a8b411bd2d03159db33393e2.jpg
Aklıma bu geldi.

Ne saçmalamışınız ama?
Böbrek bir kere çok saçma, hareketli parçalardan aldırırsanız normal ağırlığa göre 3 kat daha fazla ağırlığa etkisi olur.

Hatta kulakları aerodinamik şekilde kestirin, tövbe tövbe. :D
Hocam ne yaptınız yahu. :D

Aldirdigim bobrekle de di2 li sisteme gecerim

Biseyleri aldira aldira yunus baligi gibi oluruz

@berberci

Hocam naabtın? Küçük ayak parmakları, ayak anatomisinde denge unsurudur. Yürümeyi dengeli bir şekilde sağlayan yegane ikinci organdır. Birincisi beyincik.

• Beğen
Tepkiler: tar-kutay
Geri