Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Daha çok gece mi gündüz mü bisiklet sürersiniz?

Gece de gündüz de sürerim.Genellikle gece 12 - 1 -2 gibi sürerim.Trafiksiz, sessiz ve daha az tehlikeli.Bir de bisikletimin ışıklandırması olmadığından böylesi daha güvenli.
Bütler bitincede hergün fix gece 3-4 Çorlu sokakları benimdir. :cool:

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
Scudo
Valla kendimi belediyenin acipta kapatmadigi bir cukurda bulmak istemedigimden gece cikmiyorum. Tabi cok iyi bir aydinlatmam olsa cikabilirim :)

Tabi ki gece sürüyorum , serin sessiz.

Her ikiside çok keyifli önemli olan bisiklet sürmek bence

Gece daha sessiz sakin oluyor keyifl veriyor.

enerjim varsa, genelde geceleri çıkarım ama çok uzun yol olmadığı için kısa ve sert oluyo turlarım. tempo tutturamıyorum. gündüzleri şehirlerarası yollara girip tempo tutturmak daha iyi oluyo.

hertürlü sürüş zevkli ama gece yollar sakin hava serin sessiz ve güvenli

Gece çok güzel ve korkutucu oluyor. Arabalarda yollar boş diye daha agresif sürüyor. (Özellikle taksiler) Sabah çıkıyorum en azından trafik daha yoğun oluyor trafiğin hızını tutturabiliyorum. :D

gündüz güneşin altı olmadığı sürece, gece gündüz fark etmiyo bana... ama geceyi oldum olası daha çok severim.

gündüz sürüşleri biraz zorunluluklara bağlı. mesela arazi gece olmuyor. şehir içinde de, yolu görememek tedirgin ediyor, hızlı gidemiyorum... yine, gün içindeki koşturmayı bisikletle yapıyorsam, gündüz kullanıyorum... işe de gece gidemem... vs vs :) bir de kullanılabilecek yollar var. gece oldu mu ister istemez seçenekler daralıyor, belirli ve güvenli olduğunu düşündüğüm yolların dışına çıkmıyorum.

yani her ne kadar gece sürüşlerini daha çok sevsem de gündüz sürüşleri daha avantajlı gibi...

sanırım gecenin sakinliği, serinliği ile gündüzün aydınlığını ve güvenini aynı anda yaşamak için ... sabahın erken saatlerini tercih etmek lazım... hava da güne ve geceye göre daha temiz oluyo...

Ramazan dolayısıyla gündüzleri kapalıyız.

Fakat normal zamanda sabah 6 gibi çıkıp 12-1'e yakın eve gelmek en ideali sanırım.

Nedendir bilmem ama gece daha zevkli geliyor.

Ramazan sebebi ile gündüz %10 gece %90. Geceyi daha çok seviyorum zira yollar tenha, etraf sessiz, hava serin oluyor.

Gündüzün şerri, gecenin hayrından evladır. Atalarımız ne güzel söylemişler değil mi?

Malum ramazan ayindayiz sabahlari oruçlu olduğumuzdan gece surmek mecburiyetinde kaliyoruz ve sabah surmekten daha keyif verici

Arkadaşlarla gece 11-12 gibi çıkıp sahura doğru dönüyoruz, bazen sahuruda dışarda yaparız çok keyifli oluyor.. :)

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
İstannulda gece 11 den sonra transit yolda bisiklet sürmek gibisi yok :)

Genelde gündüz kullanılması önerildiğinden elbette gündüz kullanıyorum. Ayrıca pazar günleri asfaltta sürmesi diğer günlere göre daha keyifli.

@mehmet c. uzak Katılıyorum hocam söze ve size.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Geri