Scudo Sports

Daha Hızlı, Daha Sakin, Daha Agresif :))) Yeni Bisikletim > 970

Scudo
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Renkleri çok hoşuma gitti bisikletin.

Bisikletınız hayırlı olsun. Allah (c.c)nazarlardan korusun. Carrarolara bır tane de ınce teker kardes gelıcekmı :p

Valla Cr52 düşüncem git gide kafamda büyüyor :) Ama bundan zaman ayırıp onu kullanır mıyım, tartışılır :) Teşekkürler iyi dilekleriniz için, Allah daha iyilerini versin hepimize :)

Hayırlı olsun, Carraro'nun mavi siyah bisikletleri çok güzel görünüyor. Bildiğin üzere bende de 052 var Crx 970'in yanına güzel gider öneririm... :)

Girme kanıma, 1,5 aydır Cr052 ile Crx970'i odamda hayal edip kafayı yiyorum :D Teşekkürler Berke :)

• Beğen
Tepkiler: sywolf
@Çağrı Fatih Yamalı kardeş selam. Bende crx 970 düşünüyorum kullanıcı olarak ne diyosun tarafsız bir şekilde. Yoksa o fiyatlarda dahada memnun edici bir seçeneğe bakabilirmiyim. Yardımcı olursan çok sevinirim

@Çağrı Fatih Yamalı Crx 930 var bizim oradaki bisikletçi de tutturdu okadar çıkmaya ne gerek var bunu al diye. Bende kararsız kaldım aradaki farkı verip 970 i almaya değer mi? Ne dersin

@sywolf

Merhabalar, yeni bakabildim mesajınıza :)

Aradaki farkı vermeye değer bence. Gerçi şuanda kendi 970'imi 27.5 İnç yaptım. Projeniz varsa, projenize uygun hareket edin derim. Malum, bisikleti aldığımda slx set vardı, şimdi Xt-Xtr karışımı.

Geri