Scudo Sports

İnceleme Dahon Boardwalk D8

@iogee Anladım teşekkürler :) Şu an duygum ve mantığım büyük bir savaşa girdi :D 2-3 gün içinde karar verip Mariner ya da Boardwalk alacağım. Umarım doğru kararı veririm :) Çok teşekkürler tekrar :)

Son olarak sormayı unuttum, bisikleti sürükleme tekerini takmak için bisikletin altında gerekli yerler var mı acaba?

Scudo
@burakbozan

Yanılmıyorsam ilk aldığımda bakmıştım vardı. Dahonlarda ek donanımlar sadece lastik ebatına göre değişkenlik gösteriyor. Bazı travel bagler 16’ lere olmayabiliyor. Ama landing gearlar genelde hepsine olur.

Mariner Mango da Boardwalk D8 de bence gayet görünümü güzel. İkiside pişman etmez sizi şimdiden hayırlı olsun [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: burakbozan
@iogee Turuncubisikletten sipariş ettim Boardwalk D8, indirim yapmadılar ama tahminimce fiyatlar zaten yükselecek kurlardan dolayı. 2-3 güne elimde olur, umarım pişman olmam :) Tekrar teşekkürler yorumlar için :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san ve iogee
@burakbozan

Hayırlı olsun tekrardan. Evet 2018 de genel olarak %10 luk artış olur.

Pişman olmazsınız keyfini sürün. Fotoğraf bekliyoruz artık [emoji16]

• Beğen
Eski modellerin de renkleri muhteşem:

ccbb16d94f16eb9694ab545d42671c8e.jpg

Aldım ben de sonunda Dahon Boardwalk'u :) 2 gündür sürüyorum, gayet memnunum şimdilik :) Belki aynakola bir yaprak daha eklerim eğer ekleyebilirsem. Nasıl olacağı hakkında bilgim yok çünkü hiç. Onun dışında havalar ısınmaya başlayınca kamplı turlara gideceğim için brooks sele, arkaya yüksek bagaj ve öne bagaj alacağım ilerde, onun dışında değişikliğe ihtiyacı yok gibi :) 2-3 güne fotoğrafları koyarım ben de :)
Şimdilik tek olumsuz yanı arnavut kaldırımı yollarında, şehir içi bozuk yollarda falan titreşim fazla baya, kolum falan ağrımadı değil. Eldiven alacağım o yüzden kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu ve iogee
@burakbozan hayırlı olsun kazasız kullanın. 2 li aynakol için yazılar vardı. Olurda yaparsanız ve paylaşımda bulunabilirseniz sevinirim.

@iogee merhabalar incelemeleriniz süper ellerinize yüreğinize sağlık.Sizin aldığınız bu model 2017 ni 2018 mi acaba ?Ben de VYBE D7 -MARİNER D8 VE BOARDWALK arasında kaldım.Ne dersiniz..Vybe d7 ile aradaki 300tl farka değerler mi ?

@serkana216 Değer hocam. Arada 300 lira fark varsa d8 ve boardwalk tercih edin. Hatta ikisi arasında da boardwalk olsun.

@serkana216 öncelikle teşekkürler.

Dahon Boardwalk D8 2017 modeli ve 2018 de TR ye gelmedi. 2017 fiyatı 2420 TL idi. Dahon Mariner D8 2017 ile arasında geçen sene 200-250 tl gibi fark vardı. Kur farkından 2018 Dahon Mariner D8 bu sene 2400 fiyatına çıktı.
Eğer Dahon Boardwalk D8 bu sene gelseydi tahmini fiyatı 2750 tl lerde olacaktı.

Benim 3. katlanır bisikletim olduğu için çelik keyfini ve farkını yaşamak istedim. Çok beğendiğim için son kalanlardan aldım.
Sizin adınıza karar vermek istemem ama ne amaçla alacağınıza karar verirseniz daha çabuk karar verirsiniz. Tercihiniz 8 vitesten yana olsun her zaman. Tecrrübe ile sabit.
Benim için keyif bisikleti katlanır bu yüzden duygularıma göre hareket ettim. Mutluyum :)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Yeni model 2019'da gelecek. Zor da olsa son kalanlardan bir tane de ben edindim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@hydrocon

Hayırlı olsun bence çok insanın dikkatini çekmedi ama fiyatına göre gerçekten kaliteli diğer modellere göre. Çukura girdiğimde hissetiğim tepkiler çelikte farklı gerçekten.

İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Boardwalk kullanan arkadaşlar, gidondan ya da borusundan bi yerden, gidona/borusuna ileri ya da geriye güç uygulandığında çıt sesi geliyor mu arada acaba? Son zamanlarda gelmeye başladı ara sıra bende.

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar :)

Ben sadece 50km yaptım tek gün bahsettiğiniz gibi bir ses yok henüz.

• Beğen
@burakbozan

Bende de sorun yok. Daha önceki katlanır bisikletlerde de ciddi bir sorun yaşamadım. Bu sebeple dahon ile yola devam ediyorum.

Almayı düşünen ama son kalan Boardwalk D8 i bulamayanlara aşağıdaki link yardımcı olacaktır [emoji4]

(link)

Yol bisikletinin kazandırdığı alışkanlıktan ötürü park ayağını lüzumsuz bulmuşumdur. Arka tel de aynı şekilde sırt çantası taşıyorum o da manasız. Eminim verimli kullananlar vardır ama zaten pedal dahil 13.9kg olan bir alet bazen yorabiliyor. Ufak tefek düzenlemeler ile daha verimli kullanabileceğimi düşünüyorum. @Türko

Geri