Scudo Sports

İnceleme Dahon Boardwalk D8

Bisikletin vites sistemini yükseltmek mümkünmü 8 vitesten 21 vitese felan yükseltebiliyor musun? Vites yükseltmeyi destekliyormu acaba ve (link) tubusun bu bagajı buna uyar mı arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Scudo
Bagaj için birşey diyemem fakat vites sistemi değiştirilebilir tabi ciddi maliyet yaratır o ayrı..

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
@hydrocon
cevap için sağol bagaj içinde cevap gelirse bilen arkadaşlarsan sevinirim

• Beğen
@Ned Stark

Bagajı denemeden almayın nedeni üst bağlantı demirleri kısa gelebilir 20’ katlanırlara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@iogee bende şuan ne bisiklet var ne bagaj o yüzden deneme imkanımda yok zaten deneyip bilen arkadaşlar varsa hani sormak istedim :) o dediğim bagaj uyuyorsa çok iyi olur mükemmel bir bagaj çünkü tubus

@hydrocon bende yeni aldığım vybe d7 model bisikletimden bagajı söksemmi diye düşünürken bu ağırlığı görmem iyi oldu

• Beğen
@Ahmet.YILDIZBoardwalk zaten muadillerine göre ağır, 1.2kg az bir rakam değil

Bugün Eminönü Sirkeci ye gittim bisikletçilerin olduğu sokağa aynı modeli gördüm mağazada satan personele sordum bu bisikletin vites sistemini yükseltebiliyormuyuz 21 vites felan yapmak istesek hayır yükseltilmiyor neyse o dedi 8 vites neden yazma gereği duydum bunları olurda bu incelemeyi okuyan arkadaşlar olur vites yükseltme gibi bir düşüncesi olursa okuyup görsünler diye

• Beğen
@Ned StarkAdam yurt dışında sırf eğlencesine di2 ultegra takmış Boardwalk D8'e [emoji4]

@hydrocon
Görüntüsü var mı ? :)

Dahon Mariner D8 kullanmıştım 10 ay. Tur bisikletimdeki TOPEAK SUPER TOURIST TUBULAR RACK - V-BRAKE UYUMLU TUR BAGAJI (MTX UYUMLU) takmıştım.. Görselde sol üstteki kadroya bağlanan ikili aparat, bagaj yere paralel durabilecek kadar da uzayabiliyordu. Bu şekilde Ortlieb'in büyük heybelerini takıp, çadır kamplı tura çıkabilmiştim. Topuğum değmiyordu da..

Dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    15 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: Ned Stark ve iogee
@Ned Stark Şu herşeye olmaz diyen usta müsfettelerini bulup tek tek gözlerine sokmak lazım yapılan işleri. müşteriyi başlarından sallamak için herşeye yok olmaz deliriyorum bu tiplere.

• Beğen
@Ahmet.YILDIZ Ben sorduğumda öylede emin emin konuşuyordu ki işte böyleleri insanları yanlış yönlendiriyor adama diyorum bunu alırsam 21 vitese yükseltirmiyim hani 3 yaprak ayna kol gerecek ya yok diyor bu neyse o 8 vites yükselmez dedi :D :D :D

• Beğen
@mervan kızıl bu ürünün alternetifi veya muadili var mı bildiğiniz DMD8 için kullanılabilecek? İki tane lazım olacak bize. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
40km üzerine çıktığım turlarda kendisiyle hiç mutlu değilim. Deneme maksadıyla 265gr lık bir yol bisikleti selesi taktım bakalım nasıl olacak. Üzerinde gelen selenin ağırlığını merak edenler için.
d840c38271c88cc239e131f90be3b911.jpg

@mervan kızıl teşekkür ederim. biliyorum bu bagajı. melesef benim istediğim gibi değil. yükseltilemiyor. dahon orjinal bagajından şekil olarak farklı işlev olarak aynı.
İki farklı heybe kullanıyorum, ki ikiside malesef bu bagajda işe yaramazlar. çok teşekkür ederim.

@iogee Benim çelik bisikletim de oldu alüminyum bisikletim de. Kendi tecrübelerine dayanarak konuşacak olursam çelik bisiklet tam bir amelelik. Alüminyuma geçince anladım ki çelik bisiklete ben binmiyormuşum o bana biniyormuş. Gerçi çelik olan bisikletim downhill görünümünde market bisikletlerindendi onun da etkisi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: iogee
@Knight Rider

[emoji4] gökhan kutluer’in çelik bisikletinin ağırlığına ve malzeme kalitesine bakarsan 7.5 kg. Bende şu an carbon ve çelik bisiklet var. Çelik bisiklet katlanır carbon ise yol bisikleti. Her türü kendi alanında değerlendirirsek kişiye özel yol bisikleti almayacaksanız iyi markada değilse çelik tercihi ağır olabilir. Ama tüm ömrünü 0 derece eğimle sahilde maltepe kadıköy bağdat caddesi 3 geninden geçiren katlanır ile alüminyumdan çok daha olumlu düşüncelerim. Her görüşe saygı duyarım ama ferrari ile sıradan arabanın aynı rengi bile aynı değil işte. Gönül ister 7.5 kg çelik yol ama şimdilik proje sadece [emoji106][emoji846]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Geri