Emrah Catak
Aktif Üye
- Tepki
- 41
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar bir mtb, city bike karışımı melez bir bisiklet sahibi olarak daha taşınabilir bisiklet almayı düşünüyorum. Katlanır bisikleti yeri geldiğinde ulaşım araçlarını da kullanabilmek adına düşünmekteyim. Benim evim Uğurmumcu\ Kartal'da iş yerim Kızıltoprak\ Kadıköy'de kendi bisikletimle 45 dk'ya evden işe gelirken dönüşüm 30 - 40 dk daha fazla sürebiliyor ve eve geldiğimde bitmiş oluyorum. Mesela günlük tura çıkıyorum gitmek istediğim noktaya vardığımda o anın keyfini çıkarmak yerine yorgunlukla nasıl dönecem şimdi kaygısı oluyor yani keyiften çok sıkıntı yaşadığım çok oluyor. Hoş eve vardığımda çektiğim resimlere baktıkça o yorgunluk unutuluyor ama böyle durumlarda o bisikletle bir otobüse binmeliyim diye düşünüyorum. Günlük minimum 45 km yol gidiyorum (iş - ev arası gidiş dönüş) e arada belki 100 km'lik turlarımda olabilir. Vücut ağırlığım 105 kg boy 186 cm. Sedona 711 Large kadro kullanıyorum.
Başlıkta belirttiğim marka ve modelleri düşünüyorum. Gönlüm Tern ve Dahon'dan yana ama fiyatı yüksek. Sizden ricam kullannanlar, deneyenler ve bilgisi olanlar bu markalar arası farklılıkları ve önerilerini şu vey bu nedenle diyerek açıklayabilir mi? Aslında kullanıcılar buraya bir başlık açıp kullandığı marka ve modelin resimlerini yada memnuniyetsizliklerini dile getirse ne ben nede bir başkası sürekli benzer konular açmaz. Ama biraz inceledim konu açan almış yada vazgeçmiş ama dönüp buraya herhangi bir sonuca bağlamamış konusunu. Sorular genellikle hep aynı ama cevap veren yada konular adam akıllı sonlandırılmamış. Ama ben sizlerin yardımlarıyla alcağımız bu bisikletin artısını ve eksisini buraya yazacağım bilginize.
Gel gelelim bisikletlere aşağıya elimden geldiğince açık şekilde belirterek bu modelleri yazacağım.
DAHON D7 VİTESSE 1189 TL
DAHON ECO C6 1000 TL
TERN LİNK C7 1150 TL
KRON FD1000 700 TL
CARRARO FLEXİ 600 TL
K-ROCK 750 TL
Şimdiden teşekkürler herkese...
Başlıkta belirttiğim marka ve modelleri düşünüyorum. Gönlüm Tern ve Dahon'dan yana ama fiyatı yüksek. Sizden ricam kullannanlar, deneyenler ve bilgisi olanlar bu markalar arası farklılıkları ve önerilerini şu vey bu nedenle diyerek açıklayabilir mi? Aslında kullanıcılar buraya bir başlık açıp kullandığı marka ve modelin resimlerini yada memnuniyetsizliklerini dile getirse ne ben nede bir başkası sürekli benzer konular açmaz. Ama biraz inceledim konu açan almış yada vazgeçmiş ama dönüp buraya herhangi bir sonuca bağlamamış konusunu. Sorular genellikle hep aynı ama cevap veren yada konular adam akıllı sonlandırılmamış. Ama ben sizlerin yardımlarıyla alcağımız bu bisikletin artısını ve eksisini buraya yazacağım bilginize.
Gel gelelim bisikletlere aşağıya elimden geldiğince açık şekilde belirterek bu modelleri yazacağım.
DAHON D7 VİTESSE 1189 TL
DAHON ECO C6 1000 TL
TERN LİNK C7 1150 TL
KRON FD1000 700 TL
CARRARO FLEXİ 600 TL
K-ROCK 750 TL
Şimdiden teşekkürler herkese...