Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Formula S18

@Serkan Narlı

Serkan Bey, PM'inize şimdi cevap yazmistim ki bu mesajinizi gordum :D Hadi hayirli olsun diyelim ozaman. Ankara'ya gelince muhakkak goruselim ve pedallayalim :)

@ulaş kaya

Tesekkurler Ulas Bey, Karaman'a da gelecegim. Umarim sizinle de pedallama firsatimiz olur :)

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
Scudo
@mustafa olemez

Gel seni de dahoncu veya ternci yapalim. Pisman olmassin :D ;)

Ya arkadaşlar bende bi konu açtım:
www.bisikletforum.com/showthread.php?t=122117
Bu sitenin ebay da da satışı var.acaba yurtdışından kargoyla getirtmek külfetli midir?güvenilir midir?hangi kargo seçeneği seçilmelidir?verdiğim linkteki bisikletlerin dizaynları çok hoş ve fiyatları da çok uygun gibi ama yurtdışından bisiklet getirten arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim.yardımcı olursanız çok sevinirim:)

@sener35

Hmm, şöyle bi hortlatayım konuyu bakalım. En evdiğim şeydir :D

Hocam yurtdisindan buyuk ebatlarda kargo getirmek biraz kulfetli oluyor. Ben şu an hatirlamiyorum ama kargonuz nereden geliyorsa o ulkenin kargo fiyatlarini kendi sitelerinden kontrol edebilirsiniz. Calculator 'leri var sitelerinde ve kg, en-boy , varilacak ulkeyi secince otomatik olarak fiyati hesapliyor. Ama tabi kesin fiyat icin kargoyu alacaginiz saticidan net bilgi istemeniz daha dogru olur. Kargo seçenegine gelince devlet postasini secmenizi oneririm. Yani bizdeki PTT gibi.

Bu formula S18 serisinden çok aradım bulamadım ! Acaba bulma şansı nedir ? hala Çinde bu bisikletten varmıdır?

@mühendis Muhtemelen artık üretilmeyen bir model formula.... onun yerine Visc D18 bakabilirsiniz.

Geri