Scudo Sports

Dahon Landing Gear (Katlıyken sürme tekerleği)

Dahon eco var bende, buna uymuyor bu alet, delikleri yok, ayrıca pratik değil bence

6-+rack+and+rear+led.JPG

Bunu yapmak çok mu zor yahu, btwin eski modellerinde vardı bu. ben metroda sürüklemek istiyorum bisikleti yok. Para biriktiriyorum brompton alacağım en sonunda.

Scudo
Ben katladıktan sonra seleden tutarak tekerlekler üzerinde istediğim yere sürebiliyorum. Dahon vaybe yi. Landing gear, kullanmaya başladıktan sonra sele borusunu içeri itme ihtiyacı duymuyorum. Landing gear öncesi ön dişlinin üzerine koymak zorunda kalıyordum. Zarar verebilir diye landing geara geçtim. Ayrıca landing gear hareketli olduğundan dolayı sürmek zor olur diye düşünüyorum.. Gerçi hiç denemedim ama, bir de benim satın aldığım yer tek vida ile göndermişti. Tek vida olunca çabuk gevşeyebiliyor. Arada bir vidasını sıkmak gerekiyor.

@Fırat İler ürünü panda bisikletten aldım.2 tane vida çıkıyor ikisinide denedim ama olmadı.bir boy küçüğünü almam gerekecek.
en iyisi vidalarıda yanıma alıp o şekilde sorayım.bilgi için teşekkürler. ;)

Bende Panda bisikletten aldım. 2 vida çıktı. Vidaları takmak biraz zor ama zorlayınca oluyor. Seleyi indirmeden taşımaya çalışınca yük koluma biniyordu şimdi çok büyük kolaylık

arkadaşlar ben de landing gear almayı düşünüyorum. aslında vybe d7 seleden ittirilerek götürülüyor ancak çok eğilmek durumunda kalıyorum. sele açık şekilde götürebilmek için landing gear almalı mıyım, kullanışlı bir ürün müdür?

@aLis_ Duruma göre hem çok kullanışlı hem değil bana göre. Sürerek götürebilmek için zeminin çok düzgün olması gerekiyor. Ama katlı haldeyken sele borusunu indirmeden ayakta kalmasını sağlaması toplu taşımada büyük kolaylık benim için. İmkan dahilindeyse mutlaka almalı diye düşünüyorum. Ek bilgi; bendekinin yaylarının olduğu metal kısımda ufak ufak paslanmalar başladı.

@brdtl çok teşekkür ederim. en kısa sürede temin etmeye çalışacağım ürünü. bence de sele borusunu indirmemek çok faydalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: brdtl
Geri