Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Mariner D7

cago

Üye
Tepki
11
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 3 haftadır genelde işe gidip gelirken yeni aldığım Dahon Mariner D7 kullanıyorum, ancak yokuşlarda inanılmaz zorlanıyorum, bu yüzden satışa bile çıkarmayı düşünüyorum. Teknik bir değişiklik yapma durumunda bunun üstesinden gelebilir miyim? Yardımlarınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
3 hafta konisyon tutmak icin kisa bir sure. Zamanla alisirsiniz ama sunu soyleyeyim, yokuslar hem dik hem de uzunsa kaylanirla zorlanmaniz cok normal. Katlanir olmasi size evde ya da iste cok buyuk avantaj saglamiyorsa, benim onerim sehir ya da yola gecmeniz. Ama bagaja atiyorum heryere goturuyorum, ya da is yerinde yer sorunum olmuyor diyorsaniz, 2 carkli bir aynakolla birlikte vites sisteminde degisiklige gidebilirsiniz. Biraz sancili bir surec ama yapanlar var.

• Beğen
Tepkiler: cago
Cevabınız için teşekkür ederim, yol bisikleti yokuşlarda daha başarılı oluyor anladığım kadarıyla. Gerçi benimki de 1.viteste gayet iyi ama bir yerden sonra fazlasıyla yoruyor.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@cago vitesse D8 kullanıyorum bende çok başarılı olduğumu söyleyemem yokuşlar konusunda. Belli biryerden sonra yürüyerek çıkıyorum. Yokuşlar için yanlış seçim katlanır bisiklet, kusura bakmayın ama doğrusu bu.

• Beğen
@cago ben tesekkur ederim. Benim de katlanirim vardi ve ise gidiyordum ama evim degisince , yokuslar sebebiyle katlanir yetmemeye basladi. O sebeple sizi anliyorum. Ancak bir konu daha var, yol bisikletine de takimla falan binmek( forumda binen arkadaslar var ama) cok zor. O seveple bisiklrti ne icin kullanacaksaniz ona gore alin derim.

• Beğen
@cago bir iki aya kalmaz şehir/tur bisikleti düşünmeye başlarsınız diyecektim ama siz satmayı düşünüyorsunuz. Benim tavsiyem satmayın, maddi olarak müsaitseniz katlanırın yanına arkadaş olarak bir 28" bisiklet alın.

• Beğen
Tepkiler: cago ve Kazuya
@cago
Bende 3.katta oturuyorum ve 1.5ay boyunca 28" bisikleti taşıdım. Katlanırkla aynı ağırlıkta. Şimdi katlanırın yanına arkadaş düşünüyorum ama önümüzdeki yaza artık. 9.5 kiloluk bir güzel

.:::..:::..Arbeit Macht Frei..:::..:::.

Ben taşımıyorum asansörle çıkıyorum, açık bisikleti taşımayı düşünemiyorum bile :)

@M.Cüneyt K.

Yanlışlık ikikez gönderdim galiba aynı cevabı. Özür dilerim.

.:::..:::..Arbeit Macht Frei..:::..:::.

Geri