Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Dahon Mariner D8 (2018) Katlanır Bisiklet + Deneyimlerim

üzerinde gelen 11-32 galiba
11-34 ile değişirse çok mu farkediyor
yani, 2 diş bu kadar farkettirir mi?

@Ozan_ozaN yaşadığın yere, bisikleti kullandığın yollara ve kondisyonuna bağlı biraz da
Bizim gibi karadeniz bölgesinde yaşıyorsan ve uzun tırmanışlar yapıyorsan çok faydalı olacaktır yok daha düz bir bölgede yaşıyorsan gerek olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
Scudo
@Ozan_ozaN yaşadığın yere, bisikleti kullandığın yollara ve kondisyonuna bağlı biraz da
Bizim gibi karadeniz bölgesinde yaşıyorsan ve uzun tırmanışlar yapıyorsan çok faydalı olacaktır yok daha düz bir bölgede yaşıyorsan gerek olmayabilir.
teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba,

36 yaşındayım ve 13-14 yaşlarımdan sonra ilk defa bisiklet kullanmaya heveslendim. İstanbul’da ev-iş arası 5km. Güzel havalarda işe katlanır bir bisiklet alıp gitmek, haftasonlarında şehiriçinde, sahilde dolaşmak niyetiyle almak istiyorum. Haliyle bisiklet konusunda sıfır bilgi sahibiyim. İyi, kaliteli, uzun ömürlü, bakım gerektirmeyecek güzel bir marka/model almak istiyorum.
yaklaşık 1 haftadır internette araştırma yapıyorum. Aklıma en çok Dahon D8 Mariner ve Carraro Flexi 121 yattı.
3500 TL’ye kadar da bütçe ayırabilirim.
Bu iki modelin arasındaki avantaj/dezavantajlar başta olmak üzere, ihtiyaçlarıma cevap verecek farklı marka/model tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,

36 yaşındayım ve 13-14 yaşlarımdan sonra ilk defa bisiklet kullanmaya heveslendim. İstanbul’da ev-iş arası 5km. Güzel havalarda işe katlanır bir bisiklet alıp gitmek, haftasonlarında şehiriçinde, sahilde dolaşmak niyetiyle almak istiyorum. Haliyle bisiklet konusunda sıfır bilgi sahibiyim. İyi, kaliteli, uzun ömürlü, bakım gerektirmeyecek güzel bir marka/model almak istiyorum.
yaklaşık 1 haftadır internette araştırma yapıyorum. Aklıma en çok Dahon D8 Mariner ve Carraro Flexi 121 yattı.
3500 TL’ye kadar da bütçe ayırabilirim.
Bu iki modelin arasındaki avantaj/dezavantajlar başta olmak üzere, ihtiyaçlarıma cevap verecek farklı marka/model tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

İki model için forumda bolca görüş var. Hatta konu sahibi arkadaş iki model için hangisini tercih edeceğini de yazmış. Fiyat olarak aralarında ciddi bir fark var.

''Bakım gerektirmeyecek'' bu isteğin bir kaşılığı yok. Bakım gerektirmeyen bir mekanizma henüz icat edilmedi.

Kilonuzun ne durumda olduğu da önemli. Katlanır bisikletlerin belirli bir sınırı var. Bunu da kontrol etmelisiniz. Gideceğiniz 5 km mesafe de ne kadar eğitim var ? Bu da önemli. Flexi 121 ile Dahon 108 dişli yapısı arasında bariz bir fark var.

Velespitli Seyyah'ın iki bisiklet ile ilgili videoları var forumda ve youtube'da. Biraz incelerseniz ihtiyacınız olan bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bugün bikeandoutdoor firması Dahon Mariner D8’in artık Türkiye’ye gelmeyeceğini söyledi. Bilgisi olan var mı?

Merhaba, bende bayram öncesi Cuma günü Mariner D8 alarak alarak aranıza katıldım. 30 yıldır hiç bisiklet kullanmamıştım içimde hep bir heves vardı sonra sizlerin yazılarını okuyunca almaya karar verdim.

Dosyalar

• 1375EA02-E24B-415C-B6E6-F58B923165EB.jpeg
    1375EA02-E24B-415C-B6E6-F58B923165EB.jpeg
    102,6 KB · Okunma: 36
Bugün bikeandoutdoor firması Dahon Mariner D8’in artık Türkiye’ye gelmeyeceğini söyledi. Bilgisi olan var mı?

Evet, 1-2 haftaya Vitesse adı ile satışa başlayacakmış Türkiyede. Ben de Türkiye distribütörü ile görüştüm. Farklı renk seçenekleri ile geleceği söylendi fakat ellerinde bir görüntü olmadığını söylediler. Yurt dışı fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla benim beğendiğim mango rengi gelmeyecek gibi. Piyasada şu anda mariner yok denecek kadar az, uzun araştırma sonucu istediğim rengi Konya’dan bulabildim geçen hafta. Fiyat olarakta 3750-4000 bandında olabileceği söylendi yeni modellerin.

Geri