Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon MU P8

geçen gün bisikletin tekerlerine hava basmak için sele altı pompayı kullandım. lastik hortumu içerden çekip sibopa takıp havayı basıyorsunuz. ancak ben işim bittikten sonra o lastik hortumu bir türlü içeriye sokamadım. elimle bastırdım penseyle ittim ne yaptıysam olmadı. belki başka bir yöntemi vardır diye internetten videolara baktım en son bisikletçiye bile götürdüm. o da anlamadı. çaresiz hortumu kadroya bağlayarak bir gün öyle dolaştım. daha sonra hortumu tutan hava borusunun ucundaki plastiği çıkardım. pense ile alüminyum boruyu sabitleyip diğer elle plastiği çevirince yerinden çıkıyor. velhasıl hortumu içerden çekerek borunun içine ittirebildim. buradan şunu anladım ki ilk çıkarırken hortumu fazla çekmemek lazım. yoksa içeriye girmiyor. hafifçe contasını oturtup havayı basmak lazım.
 
Scudo
Merhaba,

Bende vitesse d8 kullanıcısıyım, pompayı kullanırken hortum ne kadar dışarı çıkmasın diye uğraşsanızda ayağınızın altından kayıyor yada siz çok çekiyorsunuz yine dışarıda kalabiliyor, beni de ilk defasında çok uğraştırmıştı.

Hortum geri gitmediğinde teleskopik parçayı tam açıp hortumu geri ittirdiğimde (normalden birazda fazla baskı uygulayarak) toplanıyor en azından ben bu şekilde çözdüm.
 
arkadaşlar bende az önce bir mavi bir mpu 8 alarak aranıza katıldım. bisikleti ankaradan aldım performanstan 700 800 metre kullandım yokuşlu düzlü yollarda fena değil çabuk yoruldum ama. hızlıda sürdüm.. begendim bisikleti.. en kısa sürede resimlerini yükleyeceğim..extradan pompalı sele aldım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Serdar Kaptı
Merhaba arkadaşlar, ben de artık bir MU P8 kullanıcısıyım. Pazar günü Kadıköy Velespit'ten beyaz rengini aldım. Sağolsunlar ilgilendiler. Dün bisikletin viteslerini olmayacak bir yerde zorladım ve zincir attı. Boş bir anıma denk geldi umarım bir daha yapmam. :mad:
 
Geri