Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dahon Müşteri Memnuniyeti

izmirdeysen seve seve dostum.ayrıca bırseyı merak edıyorum.dahonlara daha saglam lastıkler takabılırmıyız ?

Scudo
@İbrahim Safa

urunun resımlerını gorme sansımız varmı ?

Ben de seneye almak istiyorum bir dahon. Vitesse D3 ve Mu XL beğendiğim modeller :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Dahon ciddi manada kaliteli ürünler sunan bir marka. Evde yer darlığından bende Dahon Jack düşünüyorum fakat sıfırını almaya bütçem müsait değil. Halihazırda kullandığım oldukça kaliteli bir bisikletim var ; Trek 3700
Dahon Jack sahibi olup satmayı / değiştirmeyi düşünen varsa görüşelim, takas yapabiliriz.

Bol pedallı günler..
Saygılarımla..

eco 2 yi aradım fakat bulamadım şuan istanbulda alabileceğim bir yer varmı alternatif olarakta 500 tl ye kron fd 1000 buldum o nasıl acaba dışardan bakılınca salcanonun katlanırlarından çok daha sağlam gözüküyor

Selam arkadaşlar.
Bu linkten inceleyebilirsiniz.

(link)

Bende baktım, gerçekten gidip yakından inceledim. Her yere sığan bir bisiklet. Pompayı bile sele borusu içine gizlemişler. Arka bagaj için ağırlık seçenekleri bile var. Tek kelime ile harika..
Saygılar.

ne zaman baktın?? bugün ben de baktım.. bana kimse dahon göstermedi :S

@Levent Sönmezer

erdoğanlarda var mı dahon ? hangi modeldi fiyatı ne kadardı acaba ? tşk

@murat dönmez

Benden takas isteyenler var, fiyatını soranlar var. Vitesse D7 modeli, çocuklara falan fiyatını söylemeye utanıyor insan.

• Beğen
Tepkiler: murat dönmez
bu yorumlarin ustune bir dahon almak sart oldu, ikinci el guzel bir dahon bulsam cok mutlu olurum, ozellikle katlanir bir modeli satmayi dusunen varsa benle iletisime gecerse cok mutlu olurum!:)

Arkadaşlar 2. el bir katlanabilir arıyorum. Bisikletini satacak olan varsa irtibata geçerse sevinirim.

Dahon 3 almayı düşünüyorum yapılan yorumlarda hep yeni nesiller övülüyor peki bu övgüler klasiker içinde geçerlimi 1982 model dahon 3 mesela.Resmide bu;
(link)

Geri