Scudo Sports

İnceleme Dahon Vitesse D8 Mango

Scudo
@iogee Dahon'un en beğendiğim modeli :hhhhhh: Diğer modellerden çok az daha ağır olduğu için ve biraz daha pahalı olduğu için hiç alıcı bulamadığını düşünüyordum bu modelin. Heyecan yaptım şimdi, hemen okuyorum incelemeyi :harika:

• Beğen
Tepkiler: iogee
@Burcuu teşekkürler burcuu desteğin önemli :harika:

arkadaşlar merhabalar .Katlanır bisiklet almayı düşünüyorum .Bir kaç haftadır araştırma yapıyorum çok kararsız kaldım. çok bilgi sahibi de değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Araştırma sonucu kararsız kaldığım marka ve modeller.
LİNK C8 8 VİTES FİYAT=2595
DAHON MARİNER D8 FİYAT=2420
GEOTECH FOLD-UP 20.1 FİYAT=2800 TL
ZİNCİR RUBLE FREN VS GİBİ ŞEYLERDEN BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIM İÇİN KIYASLAMA YAPAMIYORUM . YORUMLARA BAKIYORUM BİRİSİNDE V BRAKES FREN SİSTEMİ KİMİNDE HİDROLİK , KİMİNDE RUBLE 11-32 KİMİNDE 11-28 .SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM :)

Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Katlanır bisikleti çok seven biri olarak heyecan içinde kendime geçen hafta İstanbul’dan yeni bir DAHON Mariner D8 aldım. Çünkü buralarda bulamadım, ya internetten alacaktım ya da gidip görerek inceleyerek alacaktım ve öyle yaptım Deneyimlerimi buradan paylaşmak isterim. Öncelikle uzun bir araştırma yaparak bu bisiklete karar verdiğimi söyleyeyim. Gerçekten beklentilerime fazlası ile cevap verdi. Bir haftadır kullanıyorum, sürüş keyfi Harika, çok hafif, katlaması çokkolay, kullanırken sizi kesinlikle yormuyor, sanki hava da gidiyor gibi hissediyorsunuz, altınızda bisiklet yokmuş gibi. Ayna kol, arka ruble ve zincir tamamen paslanmaz çelik, Shimano Altus 8 vites,özellikleri hakkında fazla bişey yazmayacağım, internette yeterince var zaten.
Katlanır bisiklet almayı düşünen arkadaşlara hiç terredütsüz hemen alın derim kesin memnun alırsınız. Katlanır bisiklet Uzmanı bu marka derimmmmm.
6dbf662d-d4de-41c1-8312-6b0374ad39bb-jpeg.161711

Merhaba konuyu hortlatıyorum ama benim 2016 model dahon vitesse d8'in lastikleri Kenda Nylon uzerinde dahon rotolo yazısı da var. 1.75 ebat. Lastikler çok kayıyor, artık değişim zamanı geldi diye araştırirken ögrendim aslinda 2016 d8'lerin lastiklwro shwelbe imiş. Benim dahon'un neden kenda acaba bilen biri aydınlatabilir mi?

Geri