Scudo Sports

Dartmoor Primal 2018 "Yeni bir makina doğuyor."

Scudo
Ben de aynı pedaldan aldım yeni (Chain Reaction Cycles'dan) ama henüz elime geçmedi :)

Siyah DMR V12 alacaktım ama alüminyum pedallarda çok çabuk boya atması olabildiğinden sert komposit pedal deneyeyim dedim. Benim canavar da sizinkinden iyi olmasın Scott Genius 740, Scott Scale 770'den yeni geçtim.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
@Ruhullah.Grbz

Pedal kollarını nasıl korumak lazım hocam, ayakkabı ile sürtüyorum boyası atıyor. Özel skinler mevcut ama Türkiye'de pek bulamadım. Uç kısmı için Race Face Crank Boot aldım ama yüzey kısmı halen korumasız.

• Beğen
@Ruhullah.Grbz Benim makinede tamamlandı :) Seninkine sağlam rakip valla :islik::islik:

49038917_2049417058430769_3671313262659502080_n.jpg

Hayırlı olsun hocam.Bol keyifli sürüşler dilerim.Bu makineye bir de dropper sele borusu yakışır bence avatarınızdaki gibi.

Bir de zincir sabitleyici eklerseniz iyi olur bence. Bu arada 2.40 inch'lik lastikler sonrası chainstayde ne kadar clearence kalıyor? Bende 2.25'likler var şimdi, ölçtüğüm kadarıyla 2.40 da oluyor ama emin olamadım marj az mı kalır diye. Continental Der Baron, Der Kaiser veya Trail King düşünüyorum.

Son olarak da 27.5" ve 29" lastil boyutu ile ilgili görüşünüz nedir merak ettim :)

@Infinity dragon
Sağolun teşekkür ederim :) dropper seleler ağırlığı nedeniyle tercih etmedim kullandığım yer dropper seleye müsayit değil :)

@Boagrius
Zincir atması yaşamadım henüz 1.5 metrelik dropda bile :) 2 Cm kadar boşluk var hala 29 jant bile kullanılabiliyor bu bisiklette :) Trailkingi tavsiye ederim yumuşak hamuru ormanda arazide mükemmel tutuş sağlıyor karda yağmurda vb. Son olarak 27.5 candır. :)

• Beğen
Tepkiler: Boagrius
@Ruhullah.Grbz
Anladım hocam :) Bende maşada boşluk çok ama arka tekerde 2 cm zorluyor, pek o kadar yok.

Bu arada benim Race Face Chester'lar geliyor 2 haftaya, sizdeki ilk izlenim nasıl acaba?

• Beğen
@Boagrius
Pedallar özellikle inişte ayağıma yapışıyor. Mtb kullanacaklara kesinlikle tavsiyem hocam harika bir pedal :)

Hocam elinize saglik guzel toplamissiniz makine ateş ediyor ??

• Beğen
Geri