Uğur Taşdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 576
Eylül 2008 de bir pazar günü Yasin Yaman ile Çekmeköy-Çavuşbaşı-Polonezköy-Cumhuriyet-Ömerli-Taşdelen yapmak üzere bisikletlerimize bindik. Cumhuriyet Köyünü henüz geçmişken karşıdan büyükçe bir kamyon(AS900) göründü, yolun daha da sağına yanaşarak devam ediyorduk ki, kamyonun arkasından Skoda marka bir kamyonet burnunu çıkarttı, bizi görmesine rağmen kamyonu sollamaya başladı. Yol sollamaya yetecek kadar geniş değildi, üstelik karşıdan gelen 2 bisikletli vardı, yani ben ve Yasin. Dinlemedi... Kendimizi sağa attık, tozu dumana katarak sıyırdı geçti... Bağararak tepki gösterdik. 15 saniye sonra acı bi frenle geri döndü, üzerimize sürdü, sağa sola kaçıştık... Durduk... Sürücü indi, Yasine tekme tokat girişimeye başladı, bisikletimden indim, formamın cebindeki spreyle etkisiz hale getirdim... Bisikletlerimize binerek geri köyün içine, jandarma noktasına gittik. Jandarmaya şikayetimizi dile getirirken her yönden araçlarla ve yayan gelen köylüler ellerinde kalaslar ve sopalarla 7den-70e üzerimize çullandı, jandarmaya rağmen harbi bir meydan dayağı yedik...
Köy Trabzon Akçaabat göçmenlerinin köyüymüş... Ben Bayburtluyum, büyük dedem Akçaabatlı...
Birkaç gün sonra işyerimde olayı anlatırken, yarım yamalak kulak misafiri olan Sürmeneli bir şahıs lafımı böldü ve şöyle dedi: "Siz gidip köyde bira içerseniz öyle olur"...(ramazandı...)
Köy Trabzon Akçaabat göçmenlerinin köyüymüş... Ben Bayburtluyum, büyük dedem Akçaabatlı...
Birkaç gün sonra işyerimde olayı anlatırken, yarım yamalak kulak misafiri olan Sürmeneli bir şahıs lafımı böldü ve şöyle dedi: "Siz gidip köyde bira içerseniz öyle olur"...(ramazandı...)